Pari päivää meni lepäillessä, kun migreeni vei mehut. Tiistaina jäätiin kuitenkin myöhäisillan treeneihin, vaikka väsyttikin.

Luu teki tekniikkajuttuja. Hinkutettiin sitä zetan seuruuta. Reagoi kyllä välillä kulmiin tosi voimakkaasti, joten nyt pitää vaan jaksaa olla näiden kanssa tosi tarkka. Ohjatusta muutama palautus. Yhden jäi vähän kauas ja kerran löysä ote, vaikka ei varsinaisesti korjaillut. Muuten hyvin. Kaukoissa temputtelua. Lopuksi muutama eteenmeno, joissa flänkkäsi sitkeästi vasempaan. Piti käydä näyttämässä paikkaa ja laittaa merkki ohjuriksi.

Syyn kanssa alkuun liikkeiden alkuja, ja varsinkin kestoa niihin. Näin ei mitään ääni- tai muitakaan ongelmia, mutta olosuhteet oli helpot. Luoksarin jättöjä palkkailin pitkästä aikaa erikseen. Tulee taas helposti sitä nyökkimistä... Seuraamisessa myös juoksua ja peruutusta. Peruutuksessa muutamia askelia kivasti ilman apujakin :) Mutta aika taakse tääkin valuu... Maahanmenot toimi tänään 100-prosenttisesti, myös liikkeeomaisesti tehtynä! Noutojutuista muutama palautus läheltä. Lisäksi heittoja niin, että palkkasin heti leluun. Heti saatiin odotuksen arvo vähän nousuun.

Sitten aksakentälle tekemään puomia. Alkuun muutama huono, mutta sitten hyvällä prosentilla hyviä! Ja taas ainakin kerran palkkasin yhden loikan, miten se onkin niin vaikeaa?! :/ Tehtiin myös keppejä kolmella porttiparilla. Näitä pitäisi kyllä treenata ahkerasti ja ajatuksella, koska Syy ei opikaan ihan itsestään :p