Valkkuryhmän treeneissä pidettiin kauden päättäjäisiä. Ensi viikolla treenataan vielä, mutta tänään kaikki pääsivät paikalle, osa tosin vain syömään ;) Katettiin pari kevythäkin päällistä täyteen herkkuja ja alkuun korkattiin sampanjaa. Juhlistamista riitti niin Ihmeen valioitumisen kuin koko vuoden ja tulevan menestyksen vuoksi. Iso kiitos kaikille tästä kaudesta, se on ollut HUIKEA!

Treenattiinkin toki. Ensin paikallaolot. Istuminen ok, kehuin välillä ja huomautin yhdestä pään kääntämisestä. Makuussa laittoi ensin pään vinoon, korjasin sen. Jättökäskyllä korjasi leuan paremmin. Nousu ok.

Luu teki viimeisenä ja oli ilmeisesti kerännyt mukavasti kierroksia odotellessaan. Oli aika liekeissä. Tehtiin sitten ekana tunnaria... Rivi ja namiapu. Oma ekana vasemmalta. Vissiin kolme kertaa meni vaan hirveetä kyytiä riviä eteenpäin näennäisesti haistellen. Otin näistä aina pois ja vaikka epätoivoiselta tuntuikin, kyllä se nenä lopulta aukesi ja saatiin pari onnistunutta toistoa.

Sitten ohjattua, teemana ne palautukset. Tehtiin molemmat puolet kaksi kertaa. Vikalla en antanut enää si-käskyä, avitin vaan vähän vartalolla. Oli tulossa eteen, mutta korjasi sitten sivulle. Oikean nostot taas ihan kamalia, mutta en ole halunnut tähän palautustreeniin sotkea enempää vaikeita osia...

Luoksetuloa. Ensin loppua maasta sivulle liikkuroinnin kera. Ekalla törmäsi, sitten avitin namikädellä, sitten ihan ok. Yksi stoppi takapalkalla. Ja stoppi ja siitä loppu läpi vauhtipalkalla.

Vähän seuraamista liikkuroituna. Palkkailin namilla välillä. Tässäkin oli vähän kierroksia eikä malttanut olla tarkka esim. käännöksissä. Yritin sitten itse olla sitäkin tarkempi ja puuttua näihin.

Sitten tehtiin vielä itseksemme. Metallin ottoja. Aluksi teki lähes tosi hyviä! Toistojen myötä huononi. Tehtiin myös sivulletuloja kapulan kanssa, ihan jees.

Sitten piti tehdä vielä ruutua, mutta se olikin kerätty jo pois... En jaksanut rakentaa uutta, joten tehtiin vähän idaria ja kaukoja. Idarissa jäi nyt yhden istumisen seisomaan...

Kaukoissa ekat nousut kaukaa ja muita lähempää. Hyvin!