Maanantaina tokovalkun kanssa. Olikin tämän kauden vika kerta! Oltiin ensin tunti ulkokentällä ja sitten toinen sisällä. Välivaihe kesä- ja talvikauden välillä ;)

Luun piti tehdä ulkona vaan nopeasti ohjattua ja ruutua. Ohjatussa saatiin Ihme appariksi ja kokeiltiin kilpajuoksua palautukseen. Ei vaan toiminut ollenkaan, plääh.

Ruudun ajattelin kokeilla kokonaisena porttisysteemillä, mutta ei nyt osannut sitäkään ollenkaan, vaikka juuri eilen meni hyvin. Piti tehdä sata toistoa lähempää. Lopulta meni sitten kokonaisuutena, tosin taisin siinäkin antaa muistutuskäskyn.

Paikallaolotkin vielä ulkona, kun valo ei muuhun riittänyt. Annoin ekan maahanmenokäskyn vähän yllärinä ja valui hitaasti. Muuten ok.

Tein läheltä vielä noudon palautuksia käsikosketukseen.

Sisällä liikkuroituna kaukoja. Teki maa-istua sarjassa kaksivaiheisesti (ihan reippaasti, mutta ei toki riitä) ja jostain syystä sekoili asennoissa. Ei mennyt kuitenkaan ihan jähmyksi ja asenne pysyi suht hyvänä, vaikka toki aina liikkuroituna on huonompi.

Ja tunnaria vauhtipalkalla. Kapulat tiiviisti. Siististi malttoi etsiä oman joka kerta.

Syy teki vielä lopuksi "virallisten" treenien jälkeen. Samoja juttuja. Vauhtinoutojen nostot olivat vaan suorastaan siistejä. Tykkää näköjään nostaa takaa. Tätä täytyy vähän tarkkailla, koska haluaisin opettaa edestä nostamisen.

Treenien jälkeen tuli tehtyä syksyn ensimmäinen metsälenkki otsalampun valossa. Näin lämpimällä ja kuivalla se ei ollut edes paha. Mutta onhan tässä taas pitkä talvi edessä, huoh.

WP_20160926_21_19_07_Pro.jpg