Saatiin sovittua Maijun kanssa iltapäivätreenit Tallille. Kenraalit huomiseen kokeeseen - ja kenraalin ongelmat :D Eli melkein meni hermot...

Alkulämppänä vähän vaan kaukoja ja jääviä, joissa istumiset pääosassa.

Ekassa setissä ensin luoksetulo suorana.

Ruudussa ensin lelulle vapautusta merkillä. Sen jälkeen merkki vähän nihkeä, höh. Jäi jopa merkin viereen. Ja oli ennakoimassa ruutuun. Ruutuun sitten ihan ok, samoin loppu.

Idarissa s-i-m. Oli huono ekassa käännöksessä (oikealle) ja vikalla sivulla ei mennyt maahan! Maiju sanoi, että reagoi myös käskyihin. Uusinnalla annoin käskyt tosi viiveellä, tein kuitenkin joka sivulle. Taas tosi huono oikealle käännös, josta jo vähän hermostuin. Tein sitten seuruuta vähän mihin sattuu. Vasta siitä pienestä suuttumisesta alkoi keskittyä paremmin.

Hypyssä palkkasin ekan odotuksen. Jäi palautuksessa vähän vajaaksi sivulla, joten tehtiin uudestaan.

Tokan setin alkuun kaukot. Tein vahingossa jonkun järkän, missä ei tullut istumasta maahanmenoa ollenkaan, mutta seiso-maahan kahdesti. No, Luu teki ihan ok. On kyllä varmaan taas jumissa jostain, kun vasen takakäpälä leviää sivulle...

Seuraamista joku pätkä. Ei mitään isompaa häröilyä tällä kertaa. Joku pa kai inasen vino.

Ohjatussakin ensin vapautus lelulle merkillä. Tän merkin teki paremmin kuin ruudussa. Haettiin vasen. Ehkä inasen vino sivulla.

Ja tunnari. Rivi, oma kolmas oikealta. Nyt alkoi olla hinkutuksilla taas vaikutusta, meni tosi huolellisesti ja suorastaan teatraalisen tarkasti haisteli kaikki kapulat ekasta lähtien :) Liikuttava jopa. Vauhti vähän hitaampi, mutta ei voi kaikkea saada.

Lopuksi tehtiin vielä lisää ruudun merkkiä ja ruutua. Teki merkillä kerran jopa niin, että pysähtyi merkin eteen... Tästä tuli vähän sanomista ja sen jälkeen se oikea paikka löytyi taas ongelmitta. Ruudussa vauhti vei ja meni pitkästä aikaa takaa yli. Ei pysynyt sisällä ilman matkalle pysäytystä...

Muutamat jäävätkin vielä sekaisin, eniten niitä istumisia. Kerran mokasi, mutta aika hyvä.

Naureskeltiin siinä treenin lopuksi, että toiset eivät halua kenraalitreeneihin vääntöä, ettei koiralle jää huono fiilis. Toiset taas siksi, että se vääntö jää niin helposti kesken ja koiralle jää vähän liian hyvä fiilis ;)