Eilen tuttuun tapaan valkkuryhmän tokot. Oltiin Eteläpuistossa ja Suomen kesä näytti melkein kaikki puolensa. Ensin alkoi paistaa niin, että piti melkein vähentää vaatetusta. Sitten satoi vettä. Pahimman kuuron ajan pidettiin sadetta veneen alla :D

Yksilöosuutensa Luu sai tehdä poutasäällä.

Ensin hyppynoutoon, jossa maahanmenoa heiton yhteydessä. Onnistui uusinnalla... Palautuksessa käännyin vinoon, ok.

Seuraamista. Ihan ok. Siirtymissä jotain jääviä.

Ohjatussa uusittiin sivulletuloa. Tässä sai palkankin, kun oli "poistettuna" kuulolla. (Sai aiemmissakin kuunteluissa.) Ennen nostoa pysäytys, olikohan istumaan vai maahan. Ja sitten kokonaan sivulle asti.

Kehästä poistuessa yritettiin tehdä liikkeestä seis, mutta vaikka piti ihan jopa kontaktia, arpoi asentoja. Lopulta pääsi palkkaamaan siitäkin.

Lyhyet paikallaolot vesisateessa. Oli pakko siirtää Luu nurtsin puolelle, en raaskinut vesilätäkössä makuuttaa. Ei muuten, mutta kun pitää päätä maassa... Ei kuitenkaan laittanut sitä päätä ekalla käskyllä maahan. Muuten ok. Istumisessa ei vissiin mitään. Paikallaoloissakin kehäänmenossa ja poistumisessa jotain kuuntelua...

Sateessa seisoessa mietin vähän aikaa, että lähdetäänkö vain kotiin. Tehtiin kuitenkin vielä vähän kaukoja ja ruutua.

Läheteltiin Maijun kanssa merkille ja ruutuun vähän vuorotellen, vastakkaisista suunnista. Istuminen ruudussa ei vieläkään heti sujunut, mutta maahanmeno jo paremmin. Istuminen on selvästi ihan teknisestikin vaikeampi juttu "oudoissa" tilanteissa. Merkillä oli paremmin kuulolla kuin viimeksi.

Ennen loppulenkkiä heiteltiin vielä vähän palloja :)