Lauantaina kisattiin Syyn kanssa Ylökkillä. En olekaan siellä aikoihin kisannut. Jotenkin huono fiilis koko hallista, kun kisat on menneet siellä aina päin peetä :D Nyt oli Nybergin Johanna tuomarina, niin päätin uskaltautua kokeilemaan.

Ekalla hyppärillä oli kyllä suht haastavia linjoja. Ainakin jos on vähän takaaleikkauskammoinen :D Niistä kuitenkin selvittiin - niillä takaaleikkauksilla! Ei ehkä ihan täydellisillä linjoilla, mutta suunnilleen oikeaan suuntaan mentiin koko ajan. Ja mikä parasta, Syy hoiti kepit! Oli siis ihan nolla-ainekset tässä radassa, mutta itse ohjasin keppien jälkeisen putken huolimattomasti ja se meni väärään päähän :p

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Ekalla agiradalla Syy kaatoi pituuden ja vähän sääti keinulla. Pysyi kuitenkin ja sain korjattua kaikki tassut takaisin laudalle. Kepitkin aloitti taas oikein, mutta sitten kehuin ilmeisesti liian innokkaasti ja tuli pois. Uusin edellisen hypyn kautta vauhdilla ja sitten meni hyvin! Loppusuoran puomille oikein hyvä osuma! Hyllystä huolimatta tästä jäi kyllä onnistunut olo :)

Tämän radan löysin striimistäkin, muita ei näkynyt.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kolmas rata oli toinen eri suuntaan. Oli pitkästä aikaa semmoinen oikein luottavainen ja varma olo lähteä radalle. Ja heti lähti matto jalkojen alta! Syy olikin yhtäkkiä taas todella keskittymätön ja kamala. Alussa se kiersi hypyt ennen puomia, loikkasi puomin (en nähnyt, osuiko), kielsi esteitä, sekoili kepeillä eikä pysynyt keinulla. Jäi kyllä todella huono fiilis mielentilan takia, mutta nämä notkahdukset pitänee vain kestää. Kokonaisuudessaan Syy on kuitenkin mennyt tosi paljon eteenpäin tässä talven aikana.

IMG_0368.jpg
(Anna Kaipanen)

IMG_0372.jpg
(Anna Kaipanen)

IMG_0451.jpg
(Anna Kaipanen)

IMG_0456.jpg
(Anna Kaipanen)