Tänään tokoiltiin tavoiteryhmän kanssa Pirkkahallin hiekkakentälllä. Paikalla oli viisi koiraa sekä Paula ja Lilli vierailevina tähtinä.

Aloitettiin paikkamakuulla. Laitoin Luun makaamaan vähän ennen muita, näin onnistui kerrasta. Jäi ihan hyvin, mutta alkuvaiheessa nosteli pariin kertaan päätä. Menin hetkeksi lähemmäksi seisomaan ja vahtimaan. Kehuin, kun pysyi hyvin, mutta en käynyt välipalkkailemassa. Loppuajan pää pysyi hyvin maassa, vaikka muita koiria käytiin palkkailemassa :) Tämä on ennen ollut varma keino saada Luu häiriintymään!

Luu aloitti yksilöliikkeet. Tehtiin luoksepäästävyyttä. Tuli nimittäin yksi päivä mieleen, että tämäkin saattaa vaatia jonkunlaista treeniä, kun Luulla on tuota mörköilytaipumusta. Pyysin Maijua ensimmäiseksi, kun on tuttu ihminen ja Luun mielestä niin ollen ihana juttu. Pientä vallattomuutta oli ilmassa. Sen jälkeen Tuula ja Maija kävivät syöttämässä Luulle namia ja vähän silittelemässä. Ei ollut mörköjä mailla halmeilla, mutta lievää mielistelyä ja kiemurtelua. Jos selälleen rapsutettavaksi kellahtaminen semmoiseksi lasketaan...

Sitten seuraamispätkiä liikkuroituna. En tehnyt liikkurin mukaan, mutta saatiin häiriötä, kun Maiju käveli perässä ja huuteli. Vähän Luu kyttäili ja vapautuksen jälkeiset sivulletulot tökkivät, mutta seurasi ihan hyvällä asenteella. Pää eli ehkä vähän normaalia enemmän.

Myös luoksetulo liikkurin kanssa. Pysyi hienosti istumassa, eikä hämääntynyt käsky-huudoista. Tuli loivalla banaanilla vasemmalle ja jäi vinoon sen normiverran. Palkkasin eteentulon ja otettiin sivulle siirtyminen erikseen. Siinä oli kaikkea säätöä, Luu ei reagoinut ensimmäiseen käskyyn ja teki vajaita perusasentoja. Pienen sormenheristelyn jälkeen sitten hyvin. Mutta eipä tuo sivulletulotekniikka kovin tyylikäs ole.

Lopuksi tehtiin vielä muutamaa juttua yhtäaikaa muiden kanssa. Seisomisia ja maahanmenoja sekaisin, sekä hillumisesta että "seuraamisesta". Teki joka kerta oikein :)

Eteentuloja puunkierrolla. Väisteli vähän vieressä leikkivää Ekaa ja tuli selkeästi sen takia vinoon. Vaihdoin puuta ja saatiin pari ihan superhyvää eteentuloa. Tehtiin myös stoppeja lyhyeltä matkalta. Voimakas vartaloapu mukana siis edelleen. Hyvin teki töitä ja jarrutkin pitivät. Ei alkanut yhtään ennakoida, vaikka otin muutaman putkeen. Lopuksi vielä palkka vauhdista.