Minien ja medien iltakisat, Minna tuomarina. Jännäsin puomia, mutta sitä ei ollut aksaradalla :D Pääsi siis keskittymään ihan vaan ratoihin. Olikin pitkästä aikaa molemmilla radoilla hyvä fiilis, Nipsu tuntui kulkevan (niin lujaa kuin nykyisillä läskeillään pääsee...) ja tuntui kivalta.

Ekalla radalla menin vähän epämukavuusalueelle ja tein alun persjätöillä, vaikka ne tuntui siltä, etten oikein hahmota, missä koira tulee. Joku rima rapsahti, mutta ihan hyvinhän ne meni. Mutta kiva rata oli, ei mitään ihmeellisyyksiä! Keinunkin Nipsu tuli suht reippaasti.

Agilityrata

Hyppäri oli samantyyppinen. Välistävedot/takaakierrot ehkä vaikein kohta. Ja muutama ansahyppy. Tääkin sujui ihan mukavasti.

Hyppyrata

Sijoitukset oli molemmilla radoilla samat, eli kolmoisvoitto Sinnille, Nipsulle ja Tinkalle :) Syy ja Pokka pääsivät treenaamaan palkintopallilla oloa.

Syy ja Pokka pääsivät myös leikkimään. Ei kyllä jäänyt pienempi (mutta sopivasti vanhempi) seltti jalkoihin :D Meininki meni kyllä välillä niin hurjaksi, että oli pakko mennä ihan väliin... :p Täytyy katsoa, millaiseksi kaveruutensa muotoutuu, että vieläkö uskaltaa isommalla kokoerolla leikittää. Nyt Pokka voittaa vielä ketteryydessä sen, minkä voimassa häviää.

Illalla jäätiin vielä Luun kanssa tokoilemaan tyhjään halliin. Ois kisaratakin ollut siellä mentävissä, mutta maltoin mieleni, kun tälle viikolle tulee jo kaksi peräkkäistä aksapäivää.

Rakentelin taas ruudun ja kiertohässäkän, tolpan aika lähelle ruutua. Myös zetan merkin siellä seassa.

Ensin suoraa luoksetuloa ja käsikosketuksen muistuttelua. Vaikeaa! Seinän tms. esteen avulla menee vähän paremmin.

Sitten zetaa, jossa vähän kuuntelujuttuja. Olipa huono, meni ensin vaikka mihin! Samoin piti jälleen hinkata maahanmenoa, kun ei joka kerta mennyt oikein. Ilme alkoi kyllä parantua.

Sitten ruutuun. Lähetin eteenmenon pitkäksi, kutsuin ja stoppasin. Lähti lopussa taas vähän oikealle vinoon. Tämä uusi juttu on nyt toistunut jonkun kerran, yleensä flänkkää vasempaan. Ruutu oli vasempaan ja sinne meni hyvin.

Sitten kierto. Oli musta alussa ihan hyvin, lähti suoraan, mutta kaarsi taas ruutuun. Motkotin ihan kunnolla, koska suutuin jo ihan oikeasti... Näytin tolppaa Luun odottaessa ja uusinnalla meni tietty ongelmitta. Otettiin koko liikekin, välillä sorvatuilla kapuloilla. Kieli meni taas rikki, eli vähän turhan rajut nostot.

Ja uudestaan ruutu, jonka vielä palkkasin. Sen jälkeen kierto taas hyvin.

Sitten taas kaukoja läähättävänä. Taas piti vähän aikaa tehdä, ennen kuin alkoi sujua.

Kotona oltiin vasta vähän ennen yhtätoista. Ajattelin, että Syy sammuu kuin saunalyhty reissun ja pentupainien jälkeen, mutta pitkään se vielä jaksoi touhuta...

WP_20160526_21_35_27_Pro.jpg
Pieni paimen ja musta lammas