Ennen tämänpäiväistä kisaurakkaa käytiin Luukkosen kanssa lähikentällä tokoilemassa. Sai juosta paljon ja päästellä höyryjä ;)

Tunnari, kapulat sikinsokin, vähän ylimatkaa. Nyt teki taas tosi hyvin, nosti oman heti kohdalla ja palautti kivalla vauhdilla.

Ruutua. Ensin paikankorjailuja niin, että jätin Luun ruudun ulkopuolelle. Olin ensin vähän lähempänä, sitten oikeassa lähetyspaikassa. Kaikilla versioilla päätyi ihan hyvään paikkaan, mutta edestä vähän peruutteli ja takaa steppaili.

Sitten normilähetyksiä. Merkkiäkin piti vähän hinkuttaa, kun ajatukset jäivät vissiin ruutuun. Meni tosi taakse, mutta pysyi sisällä. En antanut pysäytyskäskyä ja odotin aina, että lopetti steppailun. Lopettikin aina juuri ennen ruutunauhaa ;) Kunnes päätin tehdä "vielä yhden", jolla sitten pakitteli ruudusta ulos. Tässä yhteydessä ekalla korjauskäskyllä pakitti lisää, sitten kyllä osasikin. Tämä "vielä yksi" lähetys piti uusia parikin kertaa, kunnes pysyi taas ruudussa.

Seuraamista ihan vähän, lähinnä pikkujutuista palkaten. Kivasti teki, vaikka läähätytti. Oli aika lämmin ja Luu oli juossut ruutun tosi monta kertaa.

Kaukoja. Uhmasin taas kohtaloa ja tein M-I-aloitusta, kun koira oli hikinen. Ei noussut ekalla kunnolla. Sitten paremmin. Jättää kyllä helposti oikean etutassun vajaaksi, tätä täytyy muistaa katsoa. Muut vaihdot vajaasta matkasta palkaten. Hyvin, paitsi yhdessä seiso-istussa mokasi ja pompsahti. Senkin osasi korjata seuraavalla.

Luoksetulon osia kierrolla. Maahan (namilla plus) takapalkalla, tosi hyvin. Maahan ja vauhtipalkkaan. Suoraa eteen, tässä taas himmaili. Stoppi ja vauhtipalkka, tosi hyvin stoppasi. Stoppi ja takapalkka, vähän huonompi. Ja vielä läpi vauhtipalkkaan.

Nyt pieni lepotauko ja kohta aksaamaan. Ehkä jopa auringonpaisteessa :)