Rapsakassa pakkasessa lähdettiin sitten tavoittelemaan menolippua voittajaan. Tallilla sisällä oli viitisen astetta pakkasta, eli ihan mukaviin olosuhteisiin se oli saatu lämmitettyä. Kokeen tuomaroi Jaana Tala, jolta ei tuntunut säälipisteitä heruvan ja vinouksista yms. rokotettiin armotta. Liikkeet tehtiin perinteisessä järjestyksessä, paikkamakuulla aloitettiin. Luu oli luokan ensimmäinen onnennumerolla 13. Ekana ei ole kiva mennä, mutta kävin kaikessa rauhassa paikkamakuun jälkeen leikittämässä ja virittelemässä Luuta ulkona. Liikkurointi oli meidän kohdallamme vähän semmoista arpovaa ja tuomarikin puuttui parin liikkeen aloituspaikkoihin.

Paikkamakuu 9 - Rivin toisesta päästä oli lähtenyt koira melkein heti. Luu oli kuulemma ainut, joka pysyi täysin hievahtamatta. Ne muut saivat kuitenkin kympit, koska makasivat suorassa ja nousivat kunnolliseen perusasentoon ;)

Seuraaminen 8,5 - Törmäsi ja meinasi istua vasemmalle käännöksissä.

Liikkeestä maahanmeno 9 - Tuomari ei kertonut, mistä rokotti. Mun paras arvaus on vartaloapu (jonka huomasin vasta videolta...).

Luoksetulo 9 - Jännitti! Viimeistelytreeneihin nähden meni kuitenkin oikein hyvin. Stoppia Luu ei tuolla paljon paremmin tee. Loppuosa oli hidas ja eteentulo vähän kaukana.

Liikkeestä seisominen 10 - Ei huomautettavaa.

Nouto 7,5 - No joo, aika ruma. En malttanut odottaa katsekontaktia liikkurin käskyn jälkeen. Ehkä sekin vaikutti, tai sitten vaan palkkaamattomuus, mutta harvoinpa Luu noin rumasti kapulalle menee. No, nostotreenithän ovat meillä kesken. Eteen tuli vinoon, mutta "väärään" suuntaan... Ja vähän pyöräyttikin kapulaa.

Kaukot 9 - Juuri kun käskin Luun maahan, se vilkaisi sivulleen ja tippui ihan ihmeelliseen asentoon. Pelkäsin, että ei tule nousemaan. Nousi sentään, mutta teki vaihdot löysästi. Maahankin meni tassu kerrallaan, mitä ei kyllä tee oikeastaan ikinä. Piste meni kuitenkin siitä vinosta asennosta.

Hyppy 9 - Tässäkin ihme löysäilyä. Paluu hidas.

Kokonaisvaikutus 10 - Suht tiukasta arvostelulinjasta poiketen kokonaisvaikutuksesta saatiin suorastaan vuolaat kehut :)

Yhteensä 179 pistettä ja sehän riittää! Lisäksi tuli vielä luokkavoitto, josta Luu sai ihanan tyttöjenvärisen narulelun ja mä levy Fazerin sinistä, nam! Maksoin kisan kisalahjakortilla ja sain tilalle uuden, joten halvallakin päästiin kaiken lisäksi :D

Noin niin kuin muuten olin tyytyväinen siihen, että Luu teki kaiken. Ei niin skarpisti ja tarkasti, kuin parhaimmillaan, mutta lievästä jännityksestä ja muusta huolimatta pystyttiin jotenkin toimimaan. Ei jumittanut missään, enkä joutunut vääntämään aloitusten sivulletuloissa. Jotain jouduin vähän korjaamaan. Loppuperusasennot luoksetulossa, noudossa ja hypyssä teki nyt tosi hyvin :) Ongelmia oli pitkälti niissä asioissa, jotka ovatkin työn alla.

Nyt saan siis alkaa kirjoitella vähän erilaisia treenisuunnitelmia :) (Vaikka aika moni vanha juttu siellä tulee pysymään...)

Tässä vielä video kokeesta. Kiitos taas Maijulle!