Juhannusaaton aamupäivällä parin tunnin setti tokojoukkuelaisten kanssa. Seitsemän henkeä saatiin paikalle ja pyörittiin yhtäaikaa kolmessa kehässä. Viriteltiin kehänauhaa ja kaikkee.

Luu aloitti luoksetulolla. Stoppiin vartaloapu ja namipalkka. Loppu seisomisesta erikseen. Maahanmeno oli huono, mutta sivulletulo aikas kiva.

Seuraamista samassa kehässä. Juoksutäyskäännöksessä levisi taas ja vissiin jossain askelissa vino pa.

Seuraavassa kehässä tunnari. Oma toinen vasemmalta. Vähän huolettomasti meni, mutta kolmoskapulalla palasi takaisin omalle ja nosti. Parempi kuin viimeksi siis.

Kaukoista vaan eka istuminen. Oli ok ja sai siitä namia.

Hyppynoudossa seuruuta ja seisominen heiton jälkeen. Tässä on vielä liikaa menoillaan ja istui taas. Lopulta sai noutaakin, palautus oli hidas ja huono.

Sitten vikaan kehään, jossa ensin idaria. Tein ensin istumisen tosi nopsaan liikkeellelähdöstä. Oli ok. Sitten kokonaisuus, s-m-i, asennot vaihteleviin paikkoihin. Tässä ei sitten istunut (annoin käskyn melkein liikkurin käskyn päälle)! Pitikö uusia ihan parikin kertaa.

Ruutu. Takana kehänauhaa ja hämymerkkejä. Pyrki sitkeästi sivusta sisään. Oli pakko tehdä muutama kerta, että meni kunnolla. Pysyi seisomassa sentään :) Loppu ok.

Ohjattu, vasen, eli ruudun puoleinen. Palkkasin merkin. Noudossa ei mitään ihmeellistä, mutta tuli taas vähän taakse yli.

Toisella kierroksella korjaussarjaa ja muuta.

Kaukoista muutamat vaihdot ihan vapaamuotoisesti läheltä.

Tunnaria niin, että oma oli eka vasemmalta. Ensin kaahotti ohi ja piti mennä lopulta lähelle vahtimaan. Tehtiin sitten vielä uudestaan. Voi olla, että seuraavassa treenissä sitten korjaillaan taas ekan nostamista...

Metallin palautuksia hypyllä ja ilman. Lelullakin palkkailin, vaikka siinä on varjopuolensa...

Oltiin siirretty ruutu toiselle puolen kehää, nyt lähetys siis vastakkaisesta suunnasta ja ruutu merkiltä oikealla. Ensin tein ohjatun, nyt oikean, eli taas ruudunpuoleisen. Merkistä palkkaa ja pysäytys kapulalle. Ok.

Ja sitten ruutuun... Juoksi aivan reikä päässä vanhaan ruudunpaikkaan. Kuulemma aina vähän varasti merkiltäkin, joten ihan ei ollut ajatukset kohdillaan. Tein sitten kaukoja ja jotain merkillä ennen lähetystä. Lopulta löysi oikeaan ruutuun ja oli siellä kyllä kuulolla. Palkka maahanmenosta.

Ruututreenit siis jatkuvat ahkerasti seuraavat kaksi viikkoa... ;)

Sitten jatkettiin heti perään agilitylla :) Meillä oli kimppa-0-treenit, joissa tehtiin kolmea Rauno Virran rataa. Jokaisella sai tehdä kaksi kisamaista yritystä. Hyvät treenit!

Mini%203A-normal.jpg

Kaikilla radoilla oli lähtö tuolleen radasta ulospäin. Eka rata ei sujunut Luun kanssa. Alun sain onnistumaan toisella yrityksellä, kun kierrätin ykkösen pidempää reittiä. Ekalla hyppäsi muurin ristiin, vaikka yritin sylivekata. Kutosputken jälkeen otti molemmilla kerroilla hypyn 5/11. Tää oli hankala kohta isommille koirille, kun hyppy oli niin tyrkyllä. Jos jäi ottamaan koiraa mukaan, ei ehtinyt kutosen takaakiertoon. Mutta twisti "onnistui", eli rima pysyi, vaikka ohjasin huonosti! Myös hypystä 12 Luu tuli ohi molemmilla kerroilla, ohjasin sitten kummalta puolen vaan. Kuvassa linja on ihan suora, mutta meillä tuo 13 oli jotenkin keskemmällä rataa. Tai keinu lähempänä puomia. Loppu ihan ok, paitsi vikasta meni kerran ohi.

Nipsun kanssa tehtiin ekalla yrityksellä nolla :) Vähän vaihtelin suunnitelmia lennosta ja parannettavaa jäi, mutta ei kuitenkaan tehty toista kertaa.

Mini%203B-normal.jpg

Toinen rata oli helpompi. Seiskahyppykään ei ollut meillä noin aan edessä kuin kuvassa, vaan siitä mahtui itsekin juoksemaan. Nipsun kanssa toinen nolla heti perään :) Keppejä vaan etsi hetken. Toisella yrityksellä linjasin paremmin ja meni suoraan. Sitten vaan juoksi puomin läpi... Otin sitten kerran vielä alusta ja palkkasin puomin, kun muisti taas pysähtyä.

Luu tiputti kolmosen riman ja meni kepeillä johonkin kolmosväliin. Uusin hypyn ja loppurata tehtiin nollana. Toisella yrityksellä alkukin onnistui kerrasta ja tehtiin koko rata nollana :) Luun kanssa valssasin hypyn 15 ulkopuolelle ja leikkasin putkeen. Aalle mennessä leijeröin seiskan. Ekalla persjätin aalla, tokalla uskalsin leikata hajoamattomalla renkaalla. Nätisti onneksi hyppäsi, mutta en edes käskyttänyt loppusuoraa ollenkaan.

Mini%20%20_Medi%203C-normal.jpg

Hyppärillä ei meinattu millään saada esteitä kohdilleen. Lopputulos siis poikkesi varmaan aika paljon kuvasta, mutta aika kaamee se oli joka tapauksessa :D Alkusuoralle lähtö vaati aina pitkän ja syvän huokauksen... Jalat painoi muutenkin jo muutaman kisamittaisen spurtin jäljiltä. Mutta ehdin takaakiertoon ihan joka kerta!

Luu tiputti kerran ykkösen, silloin aloitin alusta. Vein kutosen pussin puolelta ja poispäinkäännöksellä seiskan. Ekalla ehti putken väärään päähän ja ohitti hypyn 14, ainakin. Tokalla tehtiin nollaa hypylle 19 asti. Siellä ei meinannut tulla leikkaukseen, vaan lähti lipeämään maaliin. (Seurauksena 19 väärin päin.) 10-11-väli meni hyvin hyppy 13 leijeröiden. 11 olisi ollut ehkä parempi hypyyttää ristiin, mutta siihen ei enää riittänyt resurssit, piti niistää. Ysi oli silleen, että piti ohjata, eikä saanut putkelta etumatkaa.

Nipsun kanssa ekalla kielto hypyn 11 niistossa, tokalla nolla. Vähän eri kuviot. Vitosella valssi ja seiskalla vastakäännös. Vikalla kierroksella pusersin vielä persjätön loppuun hypylle 18. 14-15 vein molemmilla ulkopuolelta (persjättö 13-14) ja leikkasin kepeillä.

Oli kyllä huiput treenit! Tekee todella hyvää tehdä välillä ihan kisamaisesti. Oma pää saa kunnon treeniä ja koirat pääsevät kuitenkin aika pienellä fyysisellä rasituksella. Ja tietty jäi ihan hyvä fiilis, kun Nipsu teki melkein pelkkää nollaa ja Luukin ihan hyviä yrityksiä :) Luukin alkaa olla niin hyvä, että sen kanssa on näissä jotain järkeä. Jäähkälenkin jälkeen olin viettänyt Niihamassa jo semmoiset seitsemän tuntia... Loppupäivänä ei sitten tarvinnutkaan tehdä mitään. Mentiin Katille viettämään melkein city-juhannusta. Luu näytti koko illan tältä:

Kotona ei saa olla sohvalla/sängyssä, joten kyläpaikoissa se on sitten enemmän kuin kotonaan... ;) Ihan niin kuin Tuittukin.