Luun kanssa taas tokojuttuja. Eipä me kuukauteen olla muuta tehtykään kuin "vähän tokoa koulun pihalla"... Mutta viikko enää, niin päästään koirien ilmoille!

Nyt sentään uusittiin ohjelmistoa.

Metallin nostoja ja palautuksia läheltä. Useimmiten jää kauas tai vinoon. Korjautin ne ja otin aina uudestaan. Kerran meinasi tulla pattitilanne (Luu vei kapulan lumipenkkaan) ja jouduin houkuttelemaan. Pystyi kuin pystyikin nostamaan, ja sen jälkeen oli taas normaali.

Idarin seuruuta törppöjen kanssa. Tein lelu kainalossa. Itse seuraaminen oli ok, mutta pakko oli ihan nopeasti vilkuilla merkkejä, varsinkin vasemmalle käännyttäessä. Puutuin näihin, ja taisi ymmärtää, mitä ei saa tehdä. Loppuun muutama ihan ok toisto. Tää on tarkoitus ottaa yhdeksi teemaksi lähitulevaisuuden kimppatreeneihin, joten ehditään hyvin vielä vahvistaa kotikentällä ennen sitä.

Loppuhuipennuksena ruutua sitten ikuisuuksien. Ruudussa ei ollut nauhoja, mikä olikin haastavampaa. Tosi vähän ollaan tehty pelkillä merkeillä. Palkkasin ekan merkin, sitten merkin kautta ruutuun. Meni oikeaa laitaa hipoen sisään ja jäi oikeaan takanurkkaan. Hyväksyttävä silti, joten palkka. Seuraavalla menikin sitten sivusta sisään ja jäi ihan renaan. Alkoi tarjoilla merkkiä, kun yritin korjata. Kävin sitten suosiolla näyttämässä paikan, itse asiassa parikin kertaa ennen kuin alkoi osua. Sen jälkeenkin jäi välillä turhan eteen. Leikittiin vähän kaikkea, välillä merkkiä hetsaten (hyvä vauhti!) ja välillä juoksutin merkin ja ruudun väliä.