Tänään korkattiin agivalkun uusi kausi. Oli kyllä niin hieno ilma, että olisi voinut treenata vielä ulkonakin! Jos ei siis tulisi pimeä jo niin aikaisin :(

Menomatkalla vartin pikatreenit Luun kanssa. Muutama jäävä oikealla seuraten. Hämykäskyjä. Muutamaan ekaan reagoi, sitten alkoi kuulo pelata. Yhden istumisen sain jäämään seisomaan, kun kiihdytin kävelyä käskyn aikana.

Kaukoja. Nyt tulee taas tosi usein virheitä ekoissa istumisissa. Ratkaisuksi jalkapuuta? ;)

Sivulletuloja maalinkierrolla. Näissä pitäisi olla joku katsomassa, hankalaa, kun pitää itse kääntyä kyttäämään. Mutta ihan kohtuuhyvin nyt.

Sivulletuloja ohjatun kanssa. Huonompia kuin ilman kapulaa, näissä menee yli. Saattaa myös jäädä liian eteen. Treenattavaa riittää!

Pari samanlaista metallilla. Yhden vauhtipalkkasinkin.

Tunnari. Ihan hyvä etsintä ja muisti tulla sivulle ilman apuja. Hitaasti edelleen, mutta paranee.

Sitten demarille.

Soile veti ekat treenit ja ratana oli joku Janitan treeni useamman vuoden takaa. Vähän samaa teemaa kuin Luun eilisissä treeneissä, eli piti mennä rohkeasti oikeille esteille ohjaten, ei vääriä varoen.

Tehtiin ensin pätkissä. Jotain pientä säätöä vähän joka kohtaan, mutta ihan kivasti saatiin kaikki menemään. Vaikein oli radan pääty, jossa oli isoilla väleillä kaksi välistävetoa. Ensimmäisessä oli sen verran syvyyseroa, että siinä riitti pieni linjaus okserille ja veto. Näissä ei vaan oma uskallus tahdo riittää, kun pelkään Nipsun lipeävän takaakiertoon. Ihan helposti sain sen kuitenkin oikein. Toinen väli tuplasylkkärihköllä. Välillä takkusi, mutta oikein päin joka kerta, kun vaan tein loppuun asti. Nää erilaiset serpentiinijohdannaiset on kyllä niin kestosuosikkeja treenilistalla, huoh. Kellotettiin vielä yksi kohta lopusta, eka hyppy pyörityksellä ja toki ristiin ja sitten toisin päin. Ihan sama aika, oliko peräti taas sadasosalleen... :D

Kontakteista oli vain aa. Korvasin sen alla olevalla putkella (ja ehdin jopa!). En halua nyt sotkea pysäytyksillä... Olen itse asiassa ajatellut alkaa juoksuttaa aatakin läpi. Joko väliaikaiseksi, vaihtoehtoisesti tai kokonaan, aika näyttää. Onhan tässä talvi aikaa säätää kontaktien kanssa.

Tokalla kierroksella "radanomaisesti" (:D) eli siis kisamaisesti rataa läpi. Meillä töksähti toisille kepeille, jossa sain jollain rytmityksellä, käskytyksen muutoksella tms. Nipsun yhtäkkiä pois kesken keppien. Jäin siinä taakse muurin toiselle puolen, mutta onnistui kyllä muilla kerroilla. Mikä lie. Mutta kahdessa pätkässä päästiin nollana. Jotain pientä pelastelun tynkää, mutta niitähän ei lasketa.