Perjantai kului - ylläri, ylläri - aika tiiviisti penkki-agilityurheillen. Rankkaa sekin on, huh. Pienellä iltalenkillä huomasin, että yhdellä pikkukentällä tuossa lähellä on valot! Lenkin jälkeen sinne siis Luun kanssa tokoilemaan. Pohja on vähän huono (isoja irtokiviä kovahkolla pohjalla), joten rajoittaa vauhtiliikkeitä, mutta valaistus on huikea :)

Järkkä on unohduksissa, mutta jotain tällaista.

Idarissa palkkailin useamman kerran alkuja. Helppojahan ne näissä omissa treeneissä on, koira tulee katsekontaktissa ja on ihan kärppänä, mutta saapahan ainakin vahvistettua toivottua käytöstä... Vähän myös tehtiin idarin seuraamista ja muutama asento. Kaikki ok.

Sitten kokeiltiin merkkiä ja lelua merkin takana (useamman metrin päässä siis). Ajatuksena saada vähän rikottua ajatusta merkille kääntymisestä. Lähetin muutaman kerran ja vapautin heti lähdöstä lelulle. Vähän jarrulla meni, mutta en tiedä, johtuiko se enemmän merkistä vai lelusta. Ei nyt varsinaisesti aiannut, joten ehkä tätä uskaltaa vaikka kokeilla. Ja superkiltti oli, kun kokeilin muutaman vapautuksen jälkeen lähettää vaan merkille. Sinne pysähtyi niin tunnollisena koululaisena <3

Tunnaria ylimatkalla. Oma ensin toinen oikealta, sitten vasemmassa reunassa. Hyvin! Ja sitten kiusasin bordercollieta ja laitoin oman oikealle niin, että neljä kapulaa, isompi rako, viides kapula, vielä isompi rako ja oma. Vähän meinasi empiä rivin "lopussa", mutta jatkoi matkaa ja nosti oman :)

Kaukoista pari m-i-alkua, hyvin! Näitä on nyt tehohinkattu ja kummasti taas paranevat ;) Lisäksi yksi kisamainen sarja ja yksittäisiä läheltä. Hyvin.

Ohjattua. Vähän alkua ja merkkiä palkkaillen, lisäksi molempien puolien palautukset sivulle asti. Nostoissa kaarrattaa (jotenkin en vaan saa mitään treenejä siirtymään tähän...), mutta palautukset teki aika kivasti.

Oli superkivaa! :)