Tänään tokoiltiin valkkuryhmän kanssa Hakametsässä. Piti ensin olla siellä puistossa, mutta väistettiin jalkapallojunnuja ja siirryttiin pitkästä aikaa jäähallin hiekkakentälle.

Tehtiin vaihteeksi paikallaolot eka. Istumisessa Luu katseli normaalia vähemmän, mutta katseli kumminkin. Makuussa ekana alas, meni ensin makaroonina, joten korjasin. Vikana siis ylös ja nousi superhyvin! Vapautus heti.

Oma vuoro toisena. Tehtiin ensin luoksetulo ja ohjattu kisamaisena. Luoksetulossa annoin vaan vartaloavun stoppiin. Käskytin taas liian myöhään (tosin välitkin oli lyhyet), mutta muuten ok. Tuli eteen vinoon, näytti kuin olisi meinannut tulla suoraan sivulle. Korjautin vaan suorempaan. Ohjatussa oikea, oli ihan hyvä. Mitä nyt nostossa g-voimat taas veivät pientä bordercollieta vähän laajemmalle kaarrokselle. Se ei vaan voi sille mitään... ;)

Sitten kaukojen alku kisamaisesti ja palkka ekasta istumaan noususta. Nousi hyvin. Sen jälkeen koko sarja, S-I-S-M-I-M. Mua paistoi ilta-aurinko suoraan silmiin, joten en nähnyt kovin hyvin, mutta kyllä se jotain pompsahteli. Lisäksi teki ekan seisomisen istumisen kautta ja maasta istumisen teki huonosti (lisäkäskyksi "kunnolla"). Tästä vaan kehut.

Tunnari liikkurin hetsauksella. Kapulat rivissä. Haisteli vähän levottomasti ja meni oman ohi ainakin kerran tai kaksi. Muuten ok, palautus edelleen laukkaa. Tästä sitten lelupalkkakin.

Kehäänmeno ja liikkeiden välit olivat pitkästä aikaa tosi huonoja :( En tiedä, mistä se nyt aiheutui, mutta ei pitänyt kontaktia, kyyläsi ja yritti livetä sivulta. Ei musta ottanut kehujakaan täysin rentona, vaan oli semmoinen jännittynyt. Siihen nähden pystyi tekemään liikkeet ihan hyvin.

Lopuksi yhtäaikaa. Tehtiin merkki-ruutu-leikkiä, Kati vahti taas paikkaa. Luu kyttäilee paikanvahtijaakin jo pahalla silmällä, on varmaan oppinut, että se käräyttää lintsailut ;) Aluksi jäi vähän eteen, sitten alkoi mennä paremmin. Onnistui lopulta niinkin, että olin lähetyspaikassa.

Metallinouto jätettiin loppuhuipennukseksi ;) Ensin yksi vauhtipalkka nostosta ja pidosta, sen teki hyvin. Sitten tasamaanouto, jossa ennakoi vauhtipalkkaa ja tiputti kapulan. Lopulta onnistui tämäkin ihan hyvin.

Tehtiin me vielä sitten vähän seuraamista. Laiskotteli taas vasemmalle käännöksissä. Tein sitten muutamia juoksusta vasemmalle käännöksiä ja pysähdyksiä, jotka alkoi tehdä hyvin.