Lauantaina treenattiin ihan urakalla, kun molemmilla bortsuilla oli sovittuna omat treenit. Kahdessa eri paikassa, puolen tunnin siirtymäajalla.

Aloitettiin Luun kanssa omalla hallilla Maijun ja Katjan kanssa. Tehtiin kaikki liikkeet kahdessa setissä. Luoksetulo suorana ja stopeilla. Oli kuulemma sivulla suora, vaikka itsestä tuntuu, että jää inasen vajaaksi. Haluaisin kyllä tähän vähän enemmän semmoista yritystä. Ohjatun alkuun tehtiin tunnarihäiriö. Nyt ei jäänyt tunnariliikkuriin kiinni, mutta unohti muuten vaan ottaa kontaktin. Itse liike ok. Tunnari oli ihan hyvä, palautuskin. Sitten hinkattiin zetan seuraamista, jossa menee aika ikäväksi. Tähän saatiin vähän uutta ideaa, täytyy kokeilla.

Toisen setin alkuun kiertonouto vihreällä kartiolla, ei tuottanut haasteita. Palautukseen pitkästä aikaa häiriötä, lentävä kapula. Vähän katseli, mutta tuli ihan huolella. Toisenkin puolen palautus erikseen. Eteen ja ruutuun meni ihan kivasti, alkaa tosin eteenmenossa hidastaa seinää kohti. Ruudussa ihan taakse ja steppaili vähän takajaloilla. Ei tätä takaisin, kiitos! :D Tehtiin loppukin, ja karkasi kerran mun päänkäännöstä :D Näin alkeelliseen ei sentään mennyt toistamiseen. Kaukoissa oli aika nihkeä ja teki jotain omiaankin. Seuraaminen ihan ok, mutta vähän valui eteen ja pari vinoa perusasentoa.

Lopuksi tehtiin paikkiksia. Luoksetulot oli kovin hitaita, mutta muuten teki kaikki oikein.

Sitten siirryttiin Kangasalle Taidogas-hallille, johon oltiin järkätty nuorten koirien tokoringin treenit. Lopulta meitä oli paikalla vain kolme, mutta saatiinpahan treenata kiireettä. Paikka oli meille uusi, joten hyvä kokemus Syylle.

Vaikka Syy on tehnyt tällä viikolla jo kaksi palkatonta alo-settiä, halusin ehdottomasti hyödyntää vieraan paikan ja testata, miten siellä sujuu. Aloitettiin kuitenkin kehääntuloharjoituksilla, ettei sentään ihan kylmiltään joutunut "tositoimiin". Ja olikin vieras paikka taas vaikea! Eka kehäänmeno epäonnistui, kun Syy livisti tsekkaamaan kehän. Sen jälkeen oli parempi. Treenattiin myös sosiaalista palkkaa - eli sitä, että ei saa pureskella mua:p

Kisasetissä teki kaikki liikkeet, mutta ääntä tuli ja kerran yritti karata. Odotuksissa oli levoton yms. Liikejärjestys oli hyppy, kaukot, pito, luoksetulo, maahanmeno ja seuraaminen. Niissä ei mitään ihmeellistä, teki aika lailla tasollaan. Seuraamista palkkailin namilla.

Toisessa setissä tehtiin taas alkuun kehäänmenoja/siirtymiä. Nyt oli jo aika kiva. Treenattiin yksittäisiä juttuja. Noudosta palautuksia ja vähän heittoa (jota tosiaankin pitää treenata). Kierto tehtiin "hetsattuna" ja perusasennosta, molemmat hiljaa :) Maahanmenoissa oli taas kovasti vaihtelua ja suht paljon huonoja. Sitten vietiin lelu ruutuun ja tehtiin väliin vähän kaukojumppaa. Ruutu oli neliömäisessä hallissa diagonaalisesti. Hyvin bongasin sen, tai siis lelun.

Lopuksi vielä paikkista. Ainakin kerran piti korjata, kun laittoi pään alas ja liikahti. Tehtiin erikseen myös alkuja ja loppuja sekä sivu-maahan -vaihtoja ringissä. Näissä Syy on treenimäärään nähden ihan hyvä, ehkä pari kertaa mokasi.