Viime viikko alkoi yllättäen valkkutokoilla. Kokonaisuuksia tehtiin, palkkaa aluista ja väleistä.

Tunnarissa tuli muistaakseni joku otteen korjaus ainakin. Tämä on nyt viime aikoina ollut treeneissäkin jotenkin huono.

Ohjatussa pysäyttelyä noston jälkeen. Taisi ensin istua taas seisomista...?

Kiertonoudosta ei ole mitään muistikuvaa. Voisi ehkä skarpata blogin kanssa, niin tästä olisi jotain hyötyäkin :D (Pakko kuitenkin periaatteesta pistää kaikki treenit ylös.)

Ruudussa Hanna palkkasi ekan eteenmenon heittämällä lelun. Vähän meni vinoon, mutta ei ennakoinut stoppia. Sitten ruutu kokonaisena.

Kaukoista ehdittiin tehdä vielä aloitus, mutta ei tehnyt sitä kunnolla.

Paikallaolot ja omatoimiset jutut päälle, niissä ei kai mitään ihmeellistä.

Keskiviikkona tokoilin itsekseni ennen aksatreenejä. Tästäkään ei ole muistiinpanoja, mutta jotain varmaan tehtiin :p

Valkkuaksassa Annan koutsivuoro. Tehtiin rataa, jossa piti olla nopea :D Tai siis päästä hyvin ohjauksista eteenpäin. Heti alussa oli hyppyhässäkkä, jossa pyörittiin samoilla esteillä ympäriinsä. Luu oli tässä ihan jäätävä, ei tiputtanut yhtään rimaa ja kääntyili oikeisiin suuntiin :) Samoin se teki jyrkän keppikulman aan "takaa" tosi pätevästi, kun lähetin vaan. Sen sijaan yhtä kohtaa ei radan osana saatu onnistumaan, vaan piti pätkiä ja helpottaa. Siinä oli kyllä oikeasti aika hankala linja ja olisi pitänyt ehtiä kunnolla koiran edelle ohjaamaan. Mä en ehtinyt, koska jouduin jäämään takaakiertoon kääntämään, että sain Luun keinun sijasta putkeen... Luovutettiin tämän suhteen, mutta muuten meni kivasti :)

Torstaina olin taas koutsaamassa tehoryhmiä ja jäin sen jälkeen tokoilemaan Katin kanssa. Kenraalit lauantain kokeeseen ja hirveen hyvin meni! :D

Zetassa Luu tuntui vaan jotenkin huonolta, seuraamisessa kulmat oli huonot, eikä meinannut tehdä maahanmenoa kunnolla. Maahanmenoa korjailtiin.

Tunnarissakin oli muistaakseni jotain säätöä. Toiko ensin jopa väärän...?

Kiertonouto saattoi olla ihan ok. Mitä nyt kuunteli liikkuria vähän turhan tarkkaan ;)

Ohjattu tehtiin samaan suuntaan kuin kiertonouto, tolppa siis kapuloiden takana. Luu lähti merkkikäskyllä täysiä merkin ohi (ehkä ajatus tolpalla) ja huomattuaan itse mokansa, nosti pokalla keskikapulan ja toi sen sivulle. Aina voi yrittää paikata! :D Uusinnalla teki saman, mutta nyt keskeytin jo kesken. Sen jälkeen löysi sen merkinkin...

Ruudussa pelkkää eteenmenoa ja koko liikettä. Oisko tääkin ollut ihan ok....?

Kaukoissa ennakoi Katin liikkuroinnista. Teki vielä ihan oikeat asennot, eli seisomisen, kun käsi oli ylös ja istumisen, kun käsi oli sivulle :p

Perjantai pidettiin vapaata, joten näillä Seinäjoelle! Toisaalta kenraalimokailut on jo ihan perinne, tuntuu kuuluvan asiaan.

Nipsu pääsi tuuraamaan perjantaiaksoihin. Onneksi, ei ollut meinaan ihan Luun rata! :D Hyppäri, jossa mentiin vähän all over the place. Nipsu tuntui tosi liukkaalta ja oli meillä hankaluuksiakin. Saksalainen tuntuu edelleen niin vaikealta ajoittaa tuollaisen taskuraketin kanssa. Takaakierto pitää linjata huolella ja sitten on jo tulipalokiire pois alta. Lopussa oli kohta, jossa Nipsu lipesi aina hämyhypylle. En vaan meinannut saada pidettyä kontaktia siinä, kun oli pakko vilkaista omaa juoksusuuntaa. Sitä seltti ei vaan antanut anteeksi. Onnistui se lopulta, kun sattui askelmerkit just eikä melkein.