Alkuviikko meni migreenissä ja leiriväsymyksestä toipuessa. Vasta torstaina päästiin Syyn tokotreeneihin. Tehtiin alkuun siirtymiä ja sosiaalista palkkaa, josta pitäisi saada karsittua satunnaiset haukahdukset ja vähän yleisempi treeniliivin napsiminen... Sitten seuraamista, maahanmenoja, noutoa, tolppaa ja luoksarin jättöä.

Jäätiin vielä aksakentälle tekemään mattoa ja keppejä.

Viikonloppuna sitten vähän pidemmät setit. Lauantaina tokoiltiin Katin kanssa. Luu jatkoi edelleen ennakointia eteenmenon lähetyksessä ja aiheutti taas huvitusta ratkaisuillaan :D Lisäksi tehtiin tunnaria, kaukoja ja ohjattua.

Syy teki samaa kuin joka treenissä - luoksarin takapalkkaa, noutoa, kaukoja, seuraamista, tolppaa ja sivulletuloja. Tai no kaukoja ei olla paljon hallilla tehty, pitäisi niitäkin saada siirrettyä sinne olkkarista :)

Syyn kanssa jäätiin vielä aksaamaan. Mattotreenin lisäksi yritettiin putki-hyppy-hyppy -irtoamista ilman etupalkkaa, mutta oli vielä vähän haastavaa.

Sunnuntaina molempia molemmille. Ensin aksassa ratatreeniä, Syylle vähän lyhyempää pätkää kuin Luulle. Syylle lisäksi mattotreeniä, keppejä ja keinun pamauttelua. Ja vähän lisää vastaavaa putkesta irtoamista kuin edellispäivänä.

Tokossa Syylle luoksarin jättöä, kaukoja, tolppaa, noutoa ja seuraamista. Luulle edelleen eteenmenoja (lelulle), kaukoja, pitotreeniä ja tunnarijuttuja (etsintää jonolla ja pitoa).