Keskiviikkona valkkuaksat. Luu voitti arvonnan. Toni oli tehnyt radan, mutta ei päässytkään paikalle, joten mentiin keskenämme.

Alussa oli vaikea kepeillemeno Anne Viitasen KAKKOSLUOKAN kisoista (!). Jyrkkä umpikulma, putkensuu ansana ja pakko vaihtaa puolta joko keppejä ennen tai jälkeen. Kyllä se nyt aika hyvin onnistui meidän kokeneilta kolmosluokkalaisilta, mutta pisti kyllä vähän päivittelemään. Luun kanssa koitin ensin ihan lähetystä ja persjättöä keppien jälkeen. Toimi, Luu kyllä hoiti hommansa kiitettävästi. Myös pakkovalssi onnistui, vaikka siinä vähän pelkäsin putkeen ampumista.

Muuten oli sitten pieniä kaahausongelmia, paikoin meinasi rimoja lentää ihan ärsyttävyyteen asti. Puomi oli hyvä, aa huono ja hidas ja keinu kohti nurkkaa ok vain etupalkalla. Positiivisiin meni vielä yksi hurjahko leijeröinti. Ilona ehdotti, itse olin taas ihan varma, että ei tuu onnistuun. Toimi kuin häkä :p Pitäisi ehkä ottaa treeneihin joku leijeröintikuuri ja leijeröidä aina kuin vain suinkin mahdollista edes yrittää. Luu yllättää aina.