Näillä mentiin ja se riitti, vaikkei kaikki ihan ennakko-odotusten mukaan mennytkään. Tällä kertaa oli epäonnen lisäksi onneakin, ja kiltin tuomarin ylimääräiset pisteet pelastivat päivämme. Joka piste ei tuntunut ihan ansaitulta, mutta tässä lajissa on kai pakko hyväksyä se, että joskus se menee näinkin päin ;)

Ensin tehtiin paikallaolot, sitten yksilöliikkeet kahdessa osassa.

Istuminen 10 - Ei huomautettavaa. Tassut näyttivät olevan samoilla paikoillaan.

Paikkamakuu 10 - Hyvin odotti omat vuorot. Luu teki Intot ja laski pään maahan nenä edellä. Piilossa huolehdin, että saakohan se nyt henkeä... Oli pysynyt samassa asennossa, mutta oli hengissä :) Nosti pään, kun palasin luokse, mur.

Seuraaminen 9 - Mua jännitti ja keskityttiin molemmat huonosti. Yhdessä pysähdyksessä valahti pahasti pitkäksi, muutenkin epätarkkuuksia.

Luoksetulo 8,5 - Teki tasoonsa ja tuolle alustalle nähden musta hyvän stopin. Yleisössä ihmeteltiin pisteitä, kun linja ei muuten ollut tosiaan kovin tiukka.

Hyppynouto 10 - Jännitin, mihin kapula pomppii kumimatolla. Ei pomppinut kuin vähän sivuun, mutta jäi laipalleen pystyyn. Vähän Luu sitä ihmetteli, mutta selvitti ongelman. Kalisutti ihan hulluna ja jäi eteentulossa vähän kauas.

Ruutu 10 - Kukaan ei varmaan käsittänyt, miten voitiin saada tästä kymppi. Luu ei osannut tulla vasemmalle seuraamaan ja annoin uuden käskynkin. Merkille meno oli vähän vajaa (stoppasin, kun alkoi himmata), mutta ruutuun meni hyvin.

(tauko)

Idari 7 - Kun seisominen ja istuminen menivät hyvin, melkein jo tuuletin. Jes, enää satavarma maahanmeno! No, eihän se sitten mennyt maahan...

Ohjattu nouto 10 - Merkille meno huono. Ei kyllä ollut menossa yli eikä kapuloille, mutta himmasi jo ennen merkkiä. Jäi suunta oikeaan, mutta hyvin lähti vasemmalle. Nostossa sääti jotain.

Tunnari 0 - Lähti kyllä niin matto jalkojen alta. Luu meni kapuloille nätisti ja haisteli rivin rauhallisesti kahteen kertaan. Sitten vaan nosti ja toi väärän. Ei ollut edes viereinen. Katsoin videolta, että haistoi omaa kaksi kertaa, mutta ei näyttänyt merkkaavan. Ei varmaan sitten vaan työskennellyt kunnolla, vaikka ihan hyvältä näytti.

Kaukot 6 - Luulin jo, että nollataan tämäkin. Luu meni maahan pää maassa, joten tiesin, ettei tule nousemaan. Sarja alkoi taas istumisella, mikä on se vaikein. Kolmannella käskyllä nousi vihdoin ja saatiin räävittyä jopa kutonen. Liikkui kyllä eteen niissä S-M- ja S-I-vaihdoissa.

Masensi niin toisen kierroksen jälkeen. Oltiin saatu hyviä pisteitä ja uskalsin jo vähän odottaa ykköstä. Sitten sössitään kaksi viimeistä liikettä... Kaukot ei ollut yllätys, mutta tunnari harmitti isosti, kun ei ole todellakaan tyypillinen virhe. Melkoinen riemu siis repesi, kun tulostaululle ilmestyikin pisteitä tasan 256! Huhheijaa! Tällä irtosi myös luokkavoitto.

Tässä vaiheessa se 256 pistettä todellakin riittää! :)

Video (Kiitos Markelle!)