Treeniviikko alkoi taas vasta keskiviikkona eskariaksoilla. Jonna oli tehnyt kivan tilavan radan, jossa pääsi treenaamaan mm. takaakiertoja ja ininiä vauhdissa.

Jonna150120.jpg

Keinukin otettiin nyt "rataan" mukaan, kun sen sijainti heti alussa vähän helpotti. Kerran Syy tuli läpi, mutta kyllä se vähitellen edistyy. Joudun toki vielä varmistelemaan ja helpottamaan. Vitosen päällejuoksun Syy kesti nyt hyvin, palkattiin se onneksi ekalla kerralla. 5-8 oli meille vaikea ja sitä treenattiinkin melkein koko aika. Syy heilutteli rengasta ja tiputteli seiskan rimaa, kun lähti vähän laukalle. Kasin inin alkoi toimia vasta, kun treenattiin sitä ensin tovi erikseen. Sitten tekikin hyviä toistoja. 11 takaakierrossa tiputti rimaa, kun menee takaakiertoon liian tiukasti :/ Jotenkin mä saan kaikista koiristani tämmöisiä, vaikka ois eri tavalla opetettukin. Pituutta Syy ei lukinnut putkesta tullessa. Nää putkesta irtoamiset varsinkin erikoisesteille onkin yksi iso rivi treenilistassa.

Torstaina tehtiin taas lyhyt aksatreeni ennen tokoja. Puomilla jatkettiin käännösten kanssa, nyt oikealle. Muutamat kepit tehtiin myös, ja ihan kivasti. Avokulma vaatii vielä kovasti keskittymistä, mutta sitkeästi me niitä treenataan ja luotetaan, että se auttaa :D

Luu sai tehdä tokovuoron alkuun vähän rallya. Tajusin, että ei olla treenattu hihnan kanssa ollenkaan, ja vois olla hyvä kokeilla. Ei se onneksi Luuhun vaikuttanut mitenkään. Itse pitää vähän keskittyä muutamissa tehtävissä.

Syyn kanssa edelleen seuraamisen alkuja. Nyt otettiin liikkurointia niin, että lähdettiin aina seisomaan pysähdyksestä. Kerran tuli ääni, mutta pääsääntöisesti nämä on sentään helpompia. Mietittiin myös, kuinka iso osa haastetta se viive on. Täytyy testailla näiden kanssa. Muusta treenistä ei jäänyt mitään mieleen.

En ollut ilmoittautunut lauantain kisoihin, vaan ajattelin, että hyödytään enemmän ison kentän treenistä kisapäivän jälkeen. Siellä oli vielä sopivasti ykkösten agirata kisan jäljiltä.

Riikka%20Kankainen%20180120.jpg

Muutin numerot 9 ja 10 toisinpäin, mutta tuli silti Syylle vähän turhan vaikea keppikulma. Piti laittaa kaksi verkkoa, että saatiin onnistumaan edes pienellä vauhdilla. Keppikohdan lisäksi tehtiin erikseen puomia ja jatkoa siltä poikkarilla seiskalle. Tässä Syy valui sitkeästi seiskan takaakiertoon, kunnes uskalsin ryysiä tarpeeksi edelle. Näissä kontaktit ei ihan pysyneet kasassa, mutta kaikki suorat osui, vaikka varioikin taas laukkojen rytmiä. Alku sujui ihan hyvin radan ulkopuolta eikä vitosputken lukituksessa ollut mitään ongelmaa. Loppupätkällä treenattiin keinulla pysymistä ja tulihan siinä raja vastaan, mutta pysyi joka kerta ainakin hetken ;) Mutta olin tyytyväinen, että ei tarvinnut kisatilanteessa tehdä samaa rataa, nyt saatiin treenata vaikeat kohdat kunnolla.

Ennen aksoja tehtiin Luun kanssa vähän rallyjuttuja hihnan kanssa. Yritin opetella käyttämään hihnaa edestä selän takaa siirtymisessä :D Lisäksi muistuttelin takapuolen ylhäällä pitämisestä.