Maanantaina valkkutokot. Ei ollut vaihteeksi mitään herkkuja tarjolla, joten heti oli käynyt kato treeneissä ;) Meitä oli vain neljä. Tehtiin kaksi kierrosta.

Luu teki ensin hyppynoutoa, jossa katsottiin palautuksia. Ei jäänyt kertaakaan vinoon :p

Sitten kaukoja niin, että eka nousu yllärinopeasti. Ei jättänyt kertaakaan nousematta :p Muutenkin tajusi, että tämmöistä treenataan ja oli tarkkana kuin porkkana.

Tunnarissa kapulat x-kuviossa. Ihan hyvin taisi nostaa oman. Palautuksessa jotain häikkää, taisi irrottaa hämykäskystä. Tajusi mokansa ja yritti vielä kiireellä napata kapulan takaisin :D

Tokalla kiekalla ohjatussa nostoja verkkoavuilla. Oikea ok, mutta vasenta kiersi TAAS. Korjailin pari kertaa. Sitten laitettiin lisää verkkoa... Siinä vaiheessa oli vaan jo mennyt korjailukin kaaliin ja kääntyi kiltisti.

Vähän seuraamista. Oli jotenkin aika huonon tuntuinen, vähän turhan kierroksilla. Tahmaili vasemmalle käännöksissä ja jotain.

Oltiin tehty vuoroa odotellessa merkinkiertoa ihan läheltä. Luulla meni tästä jostain syystä kuppi ihan nurin ja mulla hermot, kun se ei muka mitenkään kyennyt kiertämään huutamatta. Tämä ehkä hieman näkyi toisella kierroksella... Sen jälkeen kiertäminen sujui yhtäkkiä ihan nätisti suu supussa.

Lopuksi tehtiin vielä yhtäaikaakin. Ainakin ruutua. Oli merkillä vähän kallellaan, mutta ei edes nykinyt esim. Maijun hämykäskyistä. Mun käsimerkistä meinasi lähteä pari kertaa. Ruudussa meni ensin kerran takatassut nauhan päälle, sitten ok.

Sitten taidettiin höntsätä jotain idarin seuruuta, kaukoja ja luoksetulojuttuja ainakin.

Ennen treenejä oltiin käyty Maijun kanssa 1,5 tunnin metsälenkillä räntäsateessa. Siihen kun pari tuntia tokoilua päälle ja lyhyt loppujäähkä, niin taisi olla bordercolliellekin riittävästi hommaa yhdeksi maanantai-illaksi :)