Taas omat tokot Luun kanssa. Nyt tuolla luistinkentän vieressä. Ei ollut luistelijoitakaan, vissiin liian kylmä? Tai oliko niillä lauantai-iltana muka jotain muuta tekemistä?

Idarin seuruuta. Kyllähän se tälleen omissa treeneissä ilman liikkurointia sujuu. Huutelin itse käskyjä. Vikalla tein tokalle sivulle seisomisen, muuten pelkkää seuraamista.

Kaukoja. Ensin kisamaisesti S-M n. 10 metristä, teki tosi hyvin. Keskittyi ja teki hallitusti. Sitten I-S-M 15 metristä, tosi hyvä tääkin! Jee. Lisäksi tekniikkaa lähempää. Istumiset oli nyt taas tosi levottomia, piti niistä vähän sanoakin.

Luoksetuloa. Merkit estämässä banaania... Ensin yksi suora. Liukui vähän päin, uusin lopun lähempää. Sitten kolme kertaa stoppi: vartaloavulla, ilman ja tuplakäskyllä. Tuplakäsky toimi taas hyvin. Toinen suora, nyt tuli huolellisemmin (ja hitaammin) eteen. Pari läheltä eteentuloa erikseen, niissä tosi hyvä asenne. Sivullesiirtymät hyviä.

Tunnari, reilu kymmenen kapulaa sikinsokin. Pieni hetsaus lähetyksessä. Oma oli aika keskellä ja onnistui kiertämään sitä niin tehokkaasti, että tarkisteli muita jo toiseen kertaan. Oman kohdalla nosti sen kuitenkin heti. Lähti palauttamaan hyvää vauhtia, muutamaa askelta ennen hidasti raviin. Voisi vahvistaa noita palautusten loppuosia erikseen.

Ruudun loppua loppuun. Ilman ruutua, mutta muuten kisamaisesti. Huusin itse pari "käskyä" ja käänsin samalla päätä. Ekalla nytkähti, mutta huomasi mokansa. Ihan hyvä siis, sillä en ole näitä juuri tehnyt. Seuraamaan tuli tosi siististi, joten aika helposti tuntui tämä korjaantuvan. Ei tehty enempää.

Aika kylmä oli, mutta ei paleltu :)