Tokoiltiin Katin ja Annen kanssa Hakametsässä. Ihana ilma! Aurinko vaan häikäisi aika tavalla, meitä molempia. Ei meinannut kaukojen treenailusta tulla mitään, kun repeilin koiralle, joka silmiä siristellessään näytti siltä kuin nukahtaisi istualteen. Kesken treenien.

Luu teki kaikki juttunsa yhdessä setissä. Niillä kaukoilla aloitettiin. Ihan vaan läheltä peruutellen. Tassut luisteli ja pompsui...

Tunnari samaan tapaan kuin eilen. Menin lähelle ja muistutin vielä Luun tullessa kapuloille. Teki silti sen kaarroksensa ja aloitti haistelun jostain keskeltä riviä. Löysi kuitenkin oman nopsaan ja nosti sen heti. Mua ärsyttää se kaarros ja toisaalta haistelu menee helposti levottoman näköiseksi, kun aloittaa rivin keskeltä ja joutuu menemään edestakaisin. Puhuttiin kuitenkin, että ehkä se kaarros pitäisi vaan hyväksyä, kunhan ei sitten haistelun aloitettuaan sahaa.

Ohjatun palautuksia koko liikkeen yhteydessä, merkit ohjureina. Ensin vasen, se oli ihan ok. Hidasti toki kovasti, mutta osasi tulla oikein. Oikea oli vaikeampi, tulee kapulan noston takia vinommasta eikä osannut sihdata oikeasta välistä. Tätä piti sitten tehdä paristi erikseen. Jatkamme siis vielä erillisenä treenaamista, mutta hyvä kokeilla välillä kokonaisenakin. Suunnat ilman haasteita sujuivat varmasti. Merkit aika hitaita. Otin merkkiä vielä erikseen, ennakoi kovasti.

Ruutua. Ensin paikkaa. Ekalla jäi taas aika keskelle, oli vissiin just ja just hyväksyttävästi. Tästä vaan kehut ja uusi yritys. Sillä meni paremmin, mutta ei vieläkään parhaasti. Erikseen merkillä pysymistä, kääntelin päätä, hytkyin ym. Aika tulisilla hiilillä se siinä on.

Luoksetuloa. Stoppi, läpi, stoppi. Ekaan tuplakäsky, tokaan vähän vartaloapua. Liirasi molemmissa, mutta taisi steppailla ennen lukkojarrutusta...? Oli kuulemma korjannut kahdessa jätössä asentoa, tätä pitää tarkkailla!

Seuraamista liikkuroituna. Palkkasin muutaman kerran. Oli tasaisempaa kuin Tallilla, samoin perusasennot parempia. Oikealle käännöksissä tuntui vähän aukeavan ja hitaassa vempuloi aika lailla.