Tänäänkin tietty tokoiltiin. Viikonloppu kuluukin enempi katsomon puolella, huomenna tokokisoissa ja sunnuntaina agikisoissa talkoillen.

Ensin paikallaolot yhdessä valkkuryhmäläisten kanssa. Istuminen varmaan joku 1-2 minsaa. Olin koko ajan piilossa (kurkin aidan raosta). Hienosti.

Makuussa meni maahan jonkun maahan-käskystä. Sitten syöttelin namia, että sain Luun pysymään istumassa, varsinkin Katin käskyttäessä Intoa. Omalla vuorolla meni maahan jopa tassut suorana, mutta vinoon. Olin taas piilossa koko ajan. Oltaisko oltu joku pari minsaa...? Luu oli hyvin. Myös sivulle nousu omalla vuorolla ok. Luu oli huvittava, kun ennen nostoa annoin sille namin ja se onnistui tiputtamaan sen maahan muutaman sentin päähän kuonostaan. Se katsoi surkeana namia, mutta ei ottanut... Luuli, että tulee tukkapöllyä ;)

Liikkuroituna tehtiin seuraamista ja noutoa. Seuraamisessa pidempää pätkää namit kädessä. Oli nyt paljon skarpimpi, joskin härkki välillä kättä. Yhdessä oikealle käännöksessä meinasi vähän unohtua. Palkkasin hyvästä pätkästä vauhdista.

Noutoa samoin kuin eilen, eli Luu istumaan ja kapula eteen maahan. Nosti taas nätisti. Ekalla tuli vähän vinoon, loput tehtiin ohjurin avulla. Yhdessä korjasi otetta luovutusasennossa. Tästä huomautus ja seuraava oli taas hyvä. Lopuksi pienesti hillumista kapula suussa.

Itseksemme tehtiin avoimen kaukoja suht vapaamuotoiseksi. Koitin vaan hakea Luulle hyvää asennetta ja yritystä. Ihan hyvin onnistuikin ja se jopa tarjoili istumaan nousua. Miinuksena sain sen sitten haukahtamaankin pari kertaa, joten vähän piti pahinta riekkumista hillitä. Välimatkaa ei edelleenkään paljon pidemmäksi saatu, mutta ehkä se pikku hiljaa.

Jäävät järjestyksessä maahanmeno ja seisominen. Ei tehnyt ekaa maahanmenoa! Mikä lie mätti, mielestäni käskytin ihan normaalisti. Uusi yritys sitten ok. Samoin seisominen.

Pitotreeniä ja tuontia tunnarilla. Tein samaa kuin puisella, eli jätin kapulan Luu eteen ja pyysin tuomaan. Tunnarin ottaa paljon törkeämmin ja huolimattomasti. Keskittyi kyllä paremmin muutaman toiston jälkeen. Haluaisin silti, että se keskittyisi kapulan nostamiseen niin, ettei sen tarvitse korjata otetta. Se korjaaminen kun ei Luun tapauksessa ole kovin kaunista katsottavaa. Muutaman vauhtipalkkasin heti nostosta, ettei ehtinyt korjata. Muuten ei kyllä tuonneissa purrut.

Lopuiksi aksattiin puomin alastuloa, kun se oli sopivasti nostettu pöydän päälle. Ihan vaan tuttua naksuttelua kontaktille menosta, mitä ei ollakaan hetkeen tehty. Tarjosi aika vinoja, mutta tassut kuitenkin aina sallitun linjan takana. Muutaman kerran liikuin itse kontaktin ohi, muuten pysyin takana ja/tai sivussa.

Oltiin valmiita jo yhdeksän jälkeen, joten tehtiin Tuitunkin kanssa pikaiset höntsäilyt. Tuittu teki pätkän seuraamista. Ensin ei lähtenyt mukaan, mutta pienen huomautuksen jälkeen seurasi nätisti. Tuittu teki myös kiertoja siivekkeellä. Näistä vaan vauhtipalkkaa ja kerran sivulletulo. Ja pari hyppynoutoa tunnarikapulalla. Ensin heitin niin pitkälle, ettei Tuittu löytänyt kapulaa. Toisella se tuli takaisin hypyn ohi. Kolmas olikin sitten lähes mallikelpoinen suoritus.