Marken iltapäiväliidoissa oli vauhtiratoja. Keskellä kenttää kaksi suoraa putkea ja sitä rataa. Do I need to say more?

Oli aika kaoottista menoa. Päästiin kyllä menemään jotain useamman esteen pätkiä, mutta mulla ei ollut oikein mitään otetta koko hommaan. Vaikein oli ensimmäisellä radalla ollut sylkkäri suoran putken jälkeen. Se olisi voinut mennä vähän paremmin, jos olisin jo saanut opetettua Luulle putkijarrutukset... Nyt meni semmoiseksi kalasteluksi, kun en voinut liikkua hyppyä kohti, vaan piti jäädä taakse vetämään. Joissain kohdissa Luu taas reagoi turhankin sähäkästi ohjaukseen, eikä irronnut esim. ennakoivassa valssissa hypylle. No, tää on tätä nuoren koiran kanssa. Radan yhdessä nurkassa oli mutkaputki, ja sinne Luu kyllä irtosi aika hienosti. Pystyin hyvin könyämään asemiin jatko-ohjausta varten. Rimat olivat taas vaihdellen 15-30 cm. Jokunen tuli alas ryysimisen seurauksena. Pistin pelin seis, jos vaan kerkesin reagoida.

Odotteluajalla tehtiin toisella kentällä vähän seuraamista ja kaukoja. Kaukoista tehtiin yksi kisamainen kokonaisuuskin lähes täydellisesti :) Toki liikkuri puuttui. Vinokepitkin Luu meni kertaalleen. Sitä edelsi taas ihan hirveä protestointi, räkytys ja muiden esteiden tarjoaminen. Luu oli ihan kuumana, kun häneltä nyt ihan tämmöistä keskittymistä vaativaa toimintaa mentiin odottamaan... Lopulta Anu voitti ja Luu pujotteli.

Puomin alastuloa tehtiin muutamia kertoja puomin sivusta. Yhdistin omaa liikettä, juoksin lelu kädessä ohi. Pari kertaa lipesi tassut vähän pitkäksi, mutta aika hyvin Luu jo nämä klaaraa. Vauhtiin ja asenteeseen olen ainakin näin tehtynä tällä hetkellä tyytyväinen. Ihan kivaa raivoasennetta saa näköjään naksulla ja namillakin aikaiseksi ;)