Vikat kaksi viikkoa ennen toko SM -kisoja vaan treenailtiin keskenämme ja vähän porukallakin.

Tiistaina 23.7. Syyn kanssa valkkuaksaa. Oli taas niitä päiviä, kun ei päästy radalla ihan kamalan pitkälle.

Ensku%20230719.jpg
Ensin yritettiin kepeillemenoa. Onnistui lopulta vauhdinkin kanssa, mutta vähän piti taas säätää. Puomilla meillä on nyt ollut teemana jatkot ja tää sopikin siihen erinomaisesti. Ensin kun katsoi kontaktia vähän läpi sormien ja keskittyi vaan poikkariin, niin parin toiston jälkeen alkoi osuakin. Oikeastaan vaikeimmaksi haasteeksi osoittautui putkesta putkeen meno 10-11...! Ihan hirveä jäkitys ja huuto. Ilman vauhtia pystyi lähettämään, mutta ekasta putkesta tullessa jäi liikkeeseen kiinni ja sääti. Tunki jopa okserin väliin kaikkea säätäessään... Luulin, että okserin leijeröinti vain vaikeuttaisi (koska viime treeneissä leijeröinti oli mahdoton...), mutta kun lopulta testasin sen, niin se menikin helpommin. Eli ilmeisesti tänään hän tarvitsi tilaa ympärilleen. Keinua testattiin erikseen ja todettiin, että ei tehdä sitä edelleenkään radan yhteydessä. Ratatreenin yhteydessä on jo tarpeeksi haastetta.

Torstaina mun ryhmässä oli vajausta (ja helle), joten Syy sai myös tehdä vähän ja tauottaa kavereita. Tehtiin puomilta takaakiertoa ja se menikin kivasti. Kerran koitettiin myös treenin takaaleikkauskuvio, ja yllärinä sekin meni kivasti. Tokalla kierroksella vielä keppejä, jotka nekin meni taas tälleen erillisenä tosi kivasti leikkauksineen kaikkineen.

Aksojen jälkeen tokoilin vielä molempien kanssa.

Viikonloppuna helle jatkui. Lauantaina käytiin treenaamassa hallilla, jossa oli vielä siedettävät olosuhteet. Lämpällä ja jäähkällä uimaan, niin hyvin pärjäsi! Syy aksasi ikuiselta tuntuvan keinuprojektin parissa, lisäksi tehtiin keppejä ja puomia hyphyp-jatkolla.

Tokoa molemmille, näistä ei muistikuvaa...

67495743_10157371411134265_3019755745919