Tänään on tullut melkoisia sadekuuroja. Treenattiin Marken ja Maijun kanssa Tullin nurtsilla ja kastuttiin aika lahjakkaasti. Vaan Luun vuoroilla paistoi taas aurinko :D

Markella oli hyppykin mukana, joten tein hyppynoudon loppua ihan hypyn kanssa. Ensin jätin hypyn taakse ja siitä loppuun, sitten koko nouto alusta asti. Ekalla räpelsi noston kanssa ihan huolella ja sitten kolautti kunnolla esteeseen (sukuvika? ;) ), joten otettiin uudestaan. Uusinnalla olikin huolellisempi sekä nostossa että hypyssä. Palautukset ok. Pääpaino oli kaikesta huolimatta sivulle siirtymissä.

Tunnari reiluilla väleillä. Oma tuli ihan nätisti, palkkasin vauhdista. Erikseen sitten palautus (tässä tuli laukkaa) ja sivulle siirtymä.

Ohjatussa vasemman nostoa, alkuun normi liikkurointi. Nyt sitten rallatettiin ihan takki auki ja nosteltiin miten sattuu. Ei suostunut korjaamaankaan, vaikka sanoin jo rumasti. Onnistui vain muistutuskäskyllä.

Kaukoista muutama aloitus, M-I, M-S ja peruutus. Ihan ok.

Luoksetulo ensin läpi vauhtipalkalla. Tuli huonosti, joten uudestaan. Kolmannella sitten stoppi ja lähetys kiertämään, mitä ei taaskaan tajunnut, vaikka olin juuri muistuttanut... Stoppikin oli ihan syvältä.

Ruudussa palkkasin kerran merkin namilla. Meni hyvällä asenteella, mutta liian kauas merkistä. Palkkasin kuitenkin oikeaan paikkaan. Toisella meni sitten tosi hyvin, samoin ruutuun hyvin ja huippupaikkaan.

Paikallaolot tehtiin ihan lyhyinä, ensin istuminen ja sitten makuu. Nyt meni kerrasta suoraan maahan, hyvä.

Lopuksi tein muutaman pätkän seuraamista. Asenne tosi hyvä, eikä kontakti katkeillut, vaikka seurautin ihan Ihmeen ja muiden vierestä.

Kaukojen tekniikkaa läheltä, pääsääntöisesti hyvin.

Jäävien asennot kertaalleen palkaten, nekin hyvin. Istuminen jopa nopea.

Ja kerran vielä pelkkä ruudun merkki peräänjuoksemalla.