Vaikka ollaan menossa sunnuntaina kokeeseen, niin jotenkin tokotreenimotivaatio on ollut aika jäissä. Ja olen antanut olla vain, tekee varmaan ihan hyvää ottaa välillä löysemmin. Tänään käytiin Luukkosen kanssa lähikentällä tekemässä jotain.

Aloitettiin seuraamisjutuilla. Vähän kaikkea. Oli innokas, vähän levoton, mutta asenne kokonaisuudessaan kiva. Tekniikka aina kärsii, jos ei treenata säännöllisesti.

Sitten luoksetulon stoppeja. Alussa, lopussa ja kerran välissäkin maalinkierrolla, niillä tuli ihan hyviä. Mutta maahan jätettynä tökkii kyllä urakalla. Hinkutin Jonten tyylillä ja jatkan hinkuttamista vielä jonkun aikaa. En ole saanut stoppeja muullakaan keinoin toimivaan ja tämä kyllä istuu omaan logiikkaani.

Idari kertaalleen järkässä M-S-I, palkkasin asennot namilla ja kiersin ylimääräisen kerran. Hyvät asennot, sen mitä silmäkulmasta näin.

Kaukoja. Tein neljä erilaista kisasarjaa, joiden väleissä vaan vapautin ja kehuin. Näihin sarjoihin pitää vaan saada sitä rutiinia, ja nyt ainakin meni hyvin. Palkkaamattomuus ei haitannut, päinvastoin tuntui jopa parantavan asennetta. Ekan sarjan M-I oli nihkeämpi, sen jälkeisissä parempi. Yhdessä teki S-M-vaihdon istumisena, annoin vaan uuden käskyn ja sitten uusin koko vaihdon. Muuten asennot oikein. Seiso-istuissa taisi pitää joka kerta oikean takatassun paikallaan, vasen liikkui. Mutta ajatus on niissäkin hyvin oikeaan suuntaan! Jos se tekisi kokeessa yhtään niin kuin yhdenkään näistä sarjoista, voisin sanoa, että kaukot ovat edistyneet...

Pari tunnaria. Ekassa lähdin pakittamaan ja kehuin vauhdista. Tarkisteli aika kauan. Tokallakin meni ringin pari kertaa läpi, mutta oli nopeampi. Nyt pysyin paikallani, otti muutaman laiskan laukka-askeleen palautuksessa. Kehuin kovasti ja leikittiin hetki kapulalla.