Marraskuun lopusta joulukuulle on mennyt ihan muissa kiireissä ja Syyn toipuessa puomilennostaan. Ollaan treenattu tosi vähän ja nekin kevyesti.

Maanantaina 25.11. tehtiin koko viikon ainut treeni, Syylle kevyitä tokojuttuja ja Luulle rallya. Puolenvaihto jalkojen välistä saadaan kohta raksittaa listalta (jota ei ole edes vielä olemassa :D), vielä tulee mokia erotteluissa.

Keskiviikkona 27.11. oli sitten Syyn eka fyssarikerta. Jumissa se olikin! Varsinkin niska oli tosi jäykkä, eli ilmeisesti jonkunlaisen kipukrampin se oli lennollaan kehittänyt. Jatkettiin siis rauhaisaa eloa, johon Luu joutui tyytymään siinä siivellä.

Seuraavan viikon tiistaina 3.12. oltiin uudestaan fyssarilla, nyt molempien kanssa. Syy oli ihan tosi paljon parempi ja sai luvan palailla kevyesti aksatreenienkin pariin! Ehkä ihan lihasjumeilla siis selvittiin taas... Luussa oli taas aukomista, ei tosin mitään uutta siinä.

Torstaina 5.12. treenattiin kevyesti, kun hallilla oltiin kuitenkin. Syy teki tokojuttujaan ja Luu rallya.

Lauantaina 7.12. meillä oli nuorten koirien tokoringin vuoden, kauden ja Syyn mukanaolon viimeiset treenit. Syy teki Inkan kanssa yhtäaikaa, mikä olikin tuttua jo meidän torstaitreeneistä. Jos nyt positiivisiin keskittyy, niin sen verran sitoutunut se alkaa olla, että mä en juurikaan enää varo toisen koiran läsnäoloa samalla kentällä. Muuten oli taas vähän raskasta, tuli ihme sekoiluja ihan ihme kohdissa, esim. huutoa seuraamisen täyskäännöksessä vasemmalle... Ryhmäpaikkiksessa Syy oli ihan kivasti (toki helpotettuna) ja kakku oli tosi hyvää! :)