Valkkuageissa sai taas vaihteeksi vetää kakkuähkyt, kun juhlistettiin Sumun nollaputkea. Vähän sitä silti jaksoi juoksennellakin. Lea oli koulutusvuorossa ja änki 30 x 40 metriä 20 x 30 metrin kokoiselle kentälle ;) Rata oli lauantain agilityrata vuoden 2011 karsinnoista. Ihmettelin, kun se ei soittanut mitään kelloja, mutta kun enhän mä sitä mennyt. Tuo oli se vuosi, kun jo hyppäriltä pääsi suoraan sunnuntaille. Tulipa sitten tehtyä sekin, tosin lyhennettynä ja supistettuna. Ykköshyppy puuttui, keinun tilalla oli miniputki, välissä vaan yksi hyppy ja pussin tilalla keinu, sekä lopussa vaan muuri. Ja muutenkin tietty vähän eri kulmia.

Tehtiin ekalla kierroksella ensin koko rataa. Heti nollana, kerrankin. Sitten viilattiin pätkiä ja löydettiin varsinkin alkuun parempi vaihtoehto. Yllättävän hyvin Nipsu luki poikittaisen lähtöhypyn, kun tein sen ikään kuin sivuirrotuksella kolmosen takaa. Renkaan jälkeinen putkeenvienti oli hankala, kun hyppy esti omaa liikkumista. Sitä ei saatu täydellisen sujuvaksi, mutta vekki renkaalle auttoi asiaa. Keinun tilalle olleen putken jälkeen tuli takaakierto, joka oli pakko tehdä poispäinkäännöksellä, toiselle puolen ei vaan voinut ehtiä. Tääkin olisi voinut olla parempi, mutta onnistui kuitenkin joka kerta. Eipä tule noitakaan Nipsun kanssa viljeltyä. Tehtiin ekan kierroksen loppuun vielä toinen nolla :)

Tokalla kierroksella kellotettiin paria kohtaa, mutta kellotusten tarkkuus Lean puhelimella oli sitä luokkaa, ettei uskallettu niistä kovin varmoja johtopäätöksiä vetää :D Joka tapauksessa persjättö puomilla vaikutti nopeuttavan kontaktia, vaikka poispäinkäännökselläkin Nipsu kääntyi hypyn nätisti. Kepit taisi olla nopeammat sisäkautta vieden. Ja keppien jälkeinen hyppy kannatti kierrättää ristiin, mutta se oli ristiinkierrättämiselle suotuisammassa kulmassa kuin piirroksessa. Tokan kierroksenkin loppuun vielä yksi nolla. Jei, kolme kertaa koko rataa ja kolme nollaa. Eikä yhtään rimaakaan koko treenissä!

Paitsi että jollain nollalla tippui muurin palikat... Unohdin sen jo, koska se johtui vaan siitä, että vedin lelun esiin liian aikaisin. Ei lasketa ;)

Luun tokoilut ovat olleet pari päivää vähän huonolla. Eilen ei tehty kuin jotain sisäkaukoja (jalasta pidellen, alkoi keventää toista). Tänään pikapikatreenit matkalla aksaan. Lähikenttä sulaa sittenkin, reunassa on jo kaistale (todella märkää) hiekkaa!

Tehtiin metallin pitoa ja muutama vauhtipalkka nostosta. Nostoille pitäisi ehkä miettiä jotain, en tykkää siitä, kun kiertää taakse "yli".

Yksi tunnari neljällä kapulalla (ringissä) ja ylimatkalla. Oli oikein hyvä! Näytti nopealta ja varmalta ja palautti kivasti.

Sitten vielä jokunen seuruupätkä ja jääviä tasapainon vuoksi oikealla seuraten. Istui viimeiseksi tarkoitetun seisomisen, korjauksella sitten ok. Kokeilin taas vähentää apuja, mutta raja tuli vastaan.

Hallilla otin Luun vähäksi aikaa sisälle ja tehtiin siinä vähän jotain pertsajuttuja. Seuraamista, luoksetulon osia, sivulletuloja, sivulla maahanmenoja.