Viikko alkoi taas tuttuun ja turvalliseen tapaan valkkuryhmän tokoilla. Nyt ei onneksi ollut niin kylmä. Hyi, vieläkin puistattaa ne viime viikon kylmät illat! :D

Luu teki ensin seuraamista. Häiriköintiä perusasennoissa. Silmät sillä pyörii kuin hedelmäpeli (ei vaan PYSTY), mutta muuten oli jutun juonessa kiinni. Viimeisellä kerralla otti sen tietyn ilmeen heti, kun pysähdyin... Seuraamisessa oli vähän levottomuutta, varsinkin hitaassa. Edistämisestäkin piti sanoa pari kertaa.

Tunnarointia monella tiheään laitetulla kapulalla. Maiju pisti taas parastaan asetelmiin ;) Menin viereen vahtimaan. Ekalla meni lähes suoraan omalle ja nosti sen. Tokalla etsi vähän kauemmin ja oli hilkulla koskea yhtä väärää. Mutta oma nousi sieltäkin ihan näppärästi.

Ohjatun merkkiä. Normi liikkurointi alkuun. Ensin kyyläsi vieressä ollutta ruutua, mutta bongasi sitten kapuloiden viennin ja kyyläsi kapuloita... Tuijotti tosi intensiivisesti vasemman kapulan ja liikkurin suuntaan, mutta piruuttani annoin vaan merkki-käskyn ilman mitään herättelyä. Olin ihan varma, että tekee vähintään kamalan banaanin. Mutta menikin hyvin merkille! Just. Nami ja lelu palkaksi. Sitten jätin Luun merkille ja annoin hakea oikean. Kauniisti sanottuna nosto olisi voinut olla sievempi. Nosti toki takaa. Sen jälkeen vielä uusi liikkurin kävely ja pelkkää merkille menoa. Taas meni hyvin :) Tein loppuun vielä pari hetsauslähtöä, joilla meni hyvin ja ihan hyvää vauhtiakin.

Paikallaolot tehtiin ihan lyhyinä, lisäksi makuun alas ja ylös käskytyksiä. Istuminen ok, makuu samoin. Meni maahan vinoon, mutta kroppa suorana. Käskytyksissä meni kerran maahan vieressä olevan Helgan (tai Sannan, jos tarkkoja ollaan) käskystä. Muuten ok. Nousuissa jalka-apu. Palkkasin myös maahanmenot.

Yhtä aikaa muiden kanssa vielä jääviä ja kaukoja. Tein ensin idarin (ilman merkkejä) eilisellä järjestyksellä, eikä mennyt taaskaan maahan ekalla. Muut asennot ok. Erikseen muutama yksittäinen asento ja pari yhdistelmää, ne kaikki ok.

Kaukojen tekniikkaa ja pari aloitusta läheltä. Niistä vaikeista S-M tuntuu tällä hetkellä varmemmalta, S-I ei vaan tahdo pysyä paketissa. Muutama ihan hyväkin saatiin, mutta kun kierrokset nousee, niin alkaa pompsua, liusua ja pakittaa. Ja välimatkaakin pitäisi päästä jo lisäämään...

Jäin vielä tekemään hyppytekniikkaa toiselle kentälle. Aloitettiin vaihteeksi etäisyyden arvioinnilla, vika väli 12-14-16-14-12 jalkaa. 12 luonnollisesti in-outtina, mutta yllättäen otti 14 jalkaan semmoisen hakevan väliaskeleen. 16 myös väliaskeleella, mutta sujuvamman näköisesti. Kun lyhensin takaisin 14 jalkaan, teki in-outtina.

Perussarjaa seitsemällä esteellä. Toisessa päässä oli putki, ja kokeilin tällä kertaa lähettää sinne. Ekan taisi tehdä jopa hyvin, mutta sitten alkoi mopo keulia. Välillä tein putkesta toiseen suuntaan ja pari kertaa sarjalta putkeen ja putkesta takaisin sarjalle. Muutama hassu onnistunut osui johonkin väliin, mutta on se vähän semmoista. Olen jo niin tottunut Luun vauhtiin, että ei se niin kummoiselta näytä, mutta tuossa edestakaisin menossa se kiihdytti kerran kyllä semmoiseen vauhtiin, että unohdin varmaan itsekin hengittää. Ehkä siinä oli saavutus jo sekin, että taipui viiteen ensimmäiseen väliin, ja vain viimeisellä jäi maakosketus välistä...