Maanantain valkussa otettiin sitten työn alle projekti Napit Kiinni :) Kuuntelutreeniä ja häiriöitä siis mukaan.

Ensin tehtiin itseksemme pikkujuttuja. Tunnarissa taas ensin pelkkää palautusta ja sitten haistelun kera. Palautuksissa olen antanut kapulan välillä suuhun tosi hankalassa asennossa, jotta saisi korostettua sitä pitämisen tärkeyttä. Näistä Luu selviääkin aika hyvin. Kokonaisuudessa tulee silloin tällöin se yksi otteen korjaus, mutta suurin osa onnistuu. Vain vauhti on edelleen huono, eli yritetään vähän nostattaa, mutta niin, että nuo tärkeämmät palaset pysyisivät kasassa... Haistelu on ollut nyt pääsääntöisesti oikein hyvää.

Kaukojakin tehtiin. Niissä on jumpattu hyppyä istumasta seisomaan. Sitä tehdään ihan omana juttunaan, enkä ole yrittänytkään liittää kisamaiseen. Enkä ehkä yritä ikinä. Mutta välillä Luu nousee näistä kivasti ja asennetta siirtyy normikaukoihinkin :)

Omalla vuorolla tehtiin ensin ruutu. Taas ekassa eteenmenossa lelu ja sitten tyhjään. Meni vähän vinoon, mutta olisi ehkä ollut vielä ympyrässä. Ruutuun ok. Tehtiin loppuosakin.

Sitten ohjattu niin, että haettava kapula oli ruudussa. Tämä aiheutti jossain treenissä pientä sekoilua. Nyt kapula löytyi ihan ongelmitta, mutta pysäytysten suhteen Luu oli aika hidas reagoimaan ;) Varsinkin saatuaan kapulan suuhun. Näitä tehtiin siis muutamia. Ollaan tehty Oilin taannoisesti vinkistä pysäyttelyä niin, että Luu saa nostaa kapulan omatoimisesti, kun on laskenut virettä. Se ei vaan oikein laske, ja nostaa omatoimisesti vähän turhankin nopeasti. Tätä on siis pitänyt vähän varioida.

Seuraavaksi kiertonouto samaan suuntaan. Ja hah, TAAS yritti ruutuun! Ainakin kaksi kertaa! Näytin tolppaa vähän lähempää, mutta en auttanut enempää. Sillä kolmannella suostui sitten kiertämään.

Paikallaoloissa Katri käskytteli sekalaisessa järjestyksessä. Luu oli nyt skarppina.

Lopuksikin tehtiin vielä omia juttuja. Ainakin luoksetulon osia ja peruutusta. Nyt kun on peilit, niin näen, miten hirveältä se näyttää! :D Luu peruuttaa suoraan, mutta on ihan venkuralla ja myös hieman takana. Kokeilin tähän nyt etupalkkaa.