Viime viikon torstaina olin kouluttamassa agilityn tehoryhmiä ja jäin sen jälkeen tokoilemaan.

Eteenmenoja leluille, lelut rivissä samalla seinällä. Suht reiluin välein kuitenkin. Aika monesti jouduin korjaamaan, kun lähti väärälle, mutta luulen ja toivon tämän auttavan asian ymmärtämisessä :)

Ohjatun nostojen tekniikkatreeniä niin, että jätin Luun kapulan lähelle. Ei se näin pahasti kaarra, mutta tekemisestä näkee, että kaarros kasvaa heti vauhdin myötä. Tehdään nyt silti.

Tunnarissa keskityttiin palautukseen, Luu kun tekee siinä tosi usein yhden otteen korjauksen. Päätin haluta siitä eroon. Tehtiin ylipitkällä matkalla ja pääsinkin pariin otteeseen korjaamaan. Muistuttelin pidosta myös antamalla kapulan hankalassa asennossa Luun suuhun.

Kiertonoudossa hinkutettiin ensin alkua, jossa Luu menee vähän tiloihin. Lähdin aloituksesta tekemään jääviä, ja nimenomaan maahanmenoa. Meni kyllä, mutta väärällä tekniikalla, joten tässä riitti korjattavaa. Lopulta tehtiin liikettäkin, ensin pelkkää tolppaa (verkot) ja sitten joku kokonaisuuskin.

Jäätiin vielä odottamaan Maijun ja Ihmeen aksatreenit, että päästiin yhdessä lenkille. Kumpikaan ei mielellään lenkkeile tuolla tuohon aikaan yksin ;)