Keskiviikkona pidettiin agivalkun kauden päättäjäisiä perinteiseen tyyliin. Eli herkkuja, kisailuja ja Pekan maljan saajan paljastus. Jäin kisailuissa toiseksi, hitsit! :D Luu mokasi knock outissa ryysimällä ekan keppivälin läpi maaliin ja kartionkiertokisassakin se kierteli vähän liikaa ja kävi suorittamassa esteitä :D Keppien avokulmaan lähetyksen se sentään voitti, kun se onnistui maksietäisyydestä kentän toisesta päästä. Mutta hassusti flänkkäsi tässä, vaikka tiesi jo mihin on menossa.

Eilen oltiin kauden vikalla ot-vuorolla. Satoi vettä ja oli kurjaa ja teki mieli jäädä kotiin. Lähdettiin kuitenkin. Oltiin ainoat, paitsi Hanna oli paikalla ilman koiria. Maijukin oli omasta porukastaan ainoana paikalla, joten yhdistettiin voimamme :) Radan piti olla semmoinen tosi helppo, mutta ei meinattu selvitä viidestä ensimmäisestä esteestä. Siinä oli Luulle yksi vähän turhan ahdas väli, mihin en meinannut sitä millään saada. Lisäksi se testaili putkia ja kaikkea muutakin. Lopulta löytyi jopa pari vaihtoehtoista ohjausta. Se loppurata olikin sitten helpompi.

Hannakin pääsi kokeilemaan maksiohjausta, ekaa kertaa. Hyvin meni, mitä nyt Luu oli aluksi pieni shokki :D Videokoosteesta näkyy hyvin koirien erot.

Olin varannut vielä tokovuoron, mutta Luu oli aksannut jo niin paljon, että tein vaan Syyllä. Sekin oli jotenkin vähän väsyneen oloinen. Vauhtinoudot on ehkä ihan kivalla mallilla. Nostaa asiallisesti, eikä meinaa vaihtaa kapulaa leluun :D Lopuksi treenattiin käy siihen -juttua. Luu-häiriön lisääminen ei ihan vielä toiminut.

Lopetin puoli kympin aikaan ja olin ollut jo pitkään ainoa koko hallissa. Ihan hämmennyin, miten vähän kello oli, kun sitä katsoin! On meillä totuttu hyvään, kun ennen kymmentä on viisi treenikenttää vapaana ;) Kävin vielä reippaana metsälenkillä, mutta kyllä se vaatii taas totuttelua. Mielikuvitus teki taas tepposet ja oli pakko kääntyä takaisin aiottua aikaisemmin... Tehtiin sitten toinen lenkki vielä kotona.