Maanantain valkkutokoihin piti varustautua tyhjällä jälkiruokamahalla, kun Neppari ja Kulo olivat tehneet 1-tulokset ja Ihme päässyt valmennusrenkaaseen. Silti tuli raja vastaan herkuttelussa. On meillä vaan huippu treeniporukka. Sen lisäksi että porukka on taitavaa ja pätevää, kaikki ovat hirveen kivoja treenikavereita ja yhteishenki on loistava. Sillä on iso merkitys omaankin treenaamiseen! :)

Tehtiin alkuun paikallaolot. Maiju (joka tuli treeneihin vain katselemaan ja liikkuroimaan...! ...ja syömään :D ) häiriköi Luuta molemmissa. Luu oli tosi hyvä.

Omalla vuorollaan Luu valmistautui seuraavaan maajoukkueen valintakokeeseen treenaamalla kurre-temppua... :D Olen pohjustanut sitä nyt kotona ja lenkillä, ja nyt testailtiin ruudun aloituksessa. Enemmän mokasi kuin osasi, joten vaikuttaa jutulta, jota kannattaa työstää. Kuten arvelinkin, temppu on sellainen, jota Luu ei pysty (ainakaan vielä...) tekemään yhtään huonossa mielentilassa, joten mulla on selkeä väline saada se kiinni kuplaantumisesta. Helpotetutkaan toistot eivät nyt toimineet kovin hyvin, joten vaikeuttamisen varaa riittänee pitkäksi aikaa :)

Ehdittiin tehdä liikkurin kanssa vielä tunnari ja idaria. Tunnarissa rivi, oma kolmas oikealta. Hyvä etsintä! Pitää ehkä tehdä taas vaikeampaa välillä, ettei mene liian itsevarmaksi.

Idarissa i-m-s. Kokeilin kävellä hitaampaa. Seuruu ehkä vähän parempaa, mutta asennot huonompia. Tai seisominen oli hyvä, mutta varsinkin maahanmeno tosi hidas. Näitä pitäisi tietty vahvistaa erikseen tosi hitaasta. Tehtiin vielä kerran pelkkänä seuruuna, se tuntui hyvältä.

Itseksemme testailin kapulan nostoja pysäyttämisellä ja odottamisella. Ihan Luu ei vielä hoksannut ideaa, yritti napata kapulan heti, tai sitten ei ollenkaan. Muutaman kerran alkoi kuitenkin tarjota (ehkä siistimpää?) nostoa omatoimisesti, kun vaan odotin. Tehtiin nyt vaan kapulaa heittelemällä.

Hyppynoudoissa jatkettiin kurre-teemaa, eli ennen lähetystä piti hypähtää. Siitä sai palkan ja sitten pääsi lennosta noutamaan. Oli vähän helpompaa kuin ruudussa, mutta monesti mokaili tässäkin.

Seuraamisessa eri juttuja, palkkailin lähinnä askelista ja käännöksistä. Tein vaikeita käännöspysähdyksiä ja yritin olla tosi niuho. Luu teki kivalla asenteella.

Kaukojakin jumppailtiin vähän siellä ja täällä.

Luu muuten bloggasi taas, helmikuun kuulumisia sankarimme kertomana voi käydä lukemassa täällä!