Jälkitoimitukset ovat olleet meillä töissäkin päivän sana, joten tässä blogipäivitystä jälkitoimituksena.

Tiistaina käväistiin perinteiseen tapaan raunioilla. Tuitulle taas vaan kaksi ukkoa (en kehtaa tehdä pitkiä treenejä, kun tulen myöhässä...), tällä kertaa kiintorullan kanssa. Ensimmäinen oli takakasalla samassa umpparissa, jota viikonlopun PERA-A -kokeessakin käytettiin. Tiesin kyllä, ettei se Tuitullekaan ole mikään umppari, kun itse ko. piilossa maatessani sain sinne seuraksi karjakoiran. Tähän ihan hyvää työskentelyä ja ilmaisukin, vaikka Tuittu oli kuulemma aikansa nuuskinut maata piilolla.

Toinen oli pitkästä aikaa kopin viereisessä betoniröykkiössä. Siinä olikin tarkentamista! Ei pokka ihan pitänyt, kun katseltiin betonirummuissa viipottavaa pientä mustaa koiraa. Välillä pää nousi yhdestä kolosta ja kohta taas toisesta, kuin joku maamyyrä konsanaan :D Lopulta Tuittu ilmaisi piilon viereen, eli ei osannut kurkistaa oikeaan reikään. Hyväksyin kuitenkin tämän, kun Tuittu oli tarkentanut niin kauan ja oli selkeästi hajulla. Näytöllä sitten vähän avustin sitä, että pääsi maalimiehen luo,

Radan jälkeen tehtiin vielä telineitä ja pöytiä. Ja herkuteltiin Hessun BH-herkuilla. Tuitun kanssa muut telineet meni ihan nätisti, mutta pituus on vaan aika vaikea. Tehtiin pari toistoa lyhennetyllä niin, että heitin purkin esteen yli. Pöydissä näkyi myös selkeää edistystä, muutaman kerran sain Tuitun jopa namittamattomalle pöydälle. Lopuksi otin vielä pikaisesti tottista. Vähän seuraamista (hihnassa), jäävät luoksetulojen kanssa ja eteenmeno palkalle. Istuminen onnistui vasta toisella, muuten ok.