Kahden viikon päästä pitäisi kisata tokon joukkue-SM-kisoissa avoimessa luokassa, joka suoritettiin jo helmikuussa. Ja ei suju vieläkään! Perjantaina treenailtiin valkkuryhmäläisten kanssa Tullilla. Tuuli ja satoi.

Luu teki tokavikana. Tarkoituksena oli tehdä ensin maahanmeno ja seisominen putkeen, ja palkka sitten noudon alussa kontaktista. Mutta voi hemmetti noita jääviä. Maahanmenossa ennakoi taas Maijun käskyä. Yhden huomautuksen jälkeen ok. Seisomisessa taas meni ensin maahan ja sitten istumaan. Aaargh. Yksinkertainen asia, jota on oikeasti treenattukin aika paljon! Tää on tää bordercollien kanssa tokoilu niiiin helppoo.

Sitten toista murheenkryyniä, eli luoksetulon stoppeja. Ei vaan tee kunnolla, ellen stoppaa lähelle mua tai käytä tosi voimakasta vartaloapua. Matkana ei etene mitään hirveitä, mutta kun tekee väärällä tekniikalla, niin tekee väärällä tekniikalla. Tehtiin taas kiinnipitämällä. Huonoista sanoin ja palautin taaksepäin. Tällä ei kyllä ollut mitään vaikutusta. Asenteesta se on kiinni, mutta en tiedä, miten saan sen oikeaksi. Nyt on varmaan vaan pakko antaa olla ja keskittyä treenaamaan liike kokonaiseksi.

Ja vielä sitä kolmattakin ongelmaa, eli kaukoja. Nyt tein kisamaisia jättöjä ja käskin nousun sijaan peruuttamaan. Oli aluksi vähän ihmeissään ja jumitti, mutta lähti sujumaan vähän paremmin. Ja alussa oli taas kaikki mahdolliset ongelmat. Ensin ennakoi liikkurin käskyjä ja lakosi toistuvasti maahan. Kun sain Luun pysymään ylhäällä, ei mennyt tietenkään maahan mun käskystä.

Lopuksi vielä yksi ruutuunlähetys. Taisin tehdä tällä kertaa ilman näyttöä (?), mutta menin ruudun lähelle lähettämään. Nyt kerrasta hyvä paikka, jes sentään tästä! Harmi, että avoimessa luokassa ei ole ruutua.