Tiistaina tokoiltiin olosuhteiden määräämissä rajoissa uimarannan parkkiksella. Semmoista sohjoa, mihin autokin jää jumiin, mutta ei jäätä!

Luoksetulon osia. Loppuja namipalkalla. Yksi suora sivulle asti ja sitten molemmat stopit ja maahanmenosta vauhtipalkkaan. Kiva asenne stopeissa!

Tunnari niin, että ringissä oli kuusi kapulaa ja kolme ohjatun kapulaa. Teki tosi nätisti!

Ohjatun noudon alkuja ja merkille/lelulle menoja. Vaikeaa oli, mutta saatiin onnistumisiakin. Tää on nyt tätä rautalangasta vääntämistä vaan, ei muu auta. Lisäksi nostoja pysäytyksellä ja odottamisella. Vähän on hakemista vielä siinäkin.

Ja kaukoja. Alkuun liikutti taas toista takatassua, mutta muistuttelujen jälkeen alkoi tehdä hyvin. Pari sarjaa.

Keskiviikkona oli Piira-päivä. Lähdettiin vasta puoli 10, joten kävin sitä ennen treenaamalla Tallilla. Pikatreenit esteiden seassa. Puomi oli keskellä kenttää, joten mitään järkevää ei mahtunut tekemään.

Idarissa sitä seuraamista ja asennot kertaalleen. Oli seuraamisessa vähän matala, kyttäsi ehkä esteitä...? Periaatteessa teki kuitenkin ok.

Tunnarissa tiheä rivi, kymmenisen kapulaa. Ekalla mokasi, meni oman ohi, palasi, nosti väärää ja lähti tuomaan omaa niin, että jotenkin viereinenkin lähti mukaan. Ja olin siis yrittänyt keskeyttää jo siinä vaiheessa, kun meni omasta ohi... Pienet puhuttelut ja uusinnalla teki todella hienosti.

Luoksetulon osia. Yksi suora, sitten stoppia takapalkalla. Oli aluksi huono, ehti ennakoida ja valui. Annoin tulla vähän lähemmäksi, sitten ok. Vielä toinen stoppi (parempi!) ja siitä vauhtipalkka sekä maasta sivulletuloja.

Seuraamista. Esim. putkea päin seuruuttaessa sain kiinni huolimattomuudesta ja skarppasi. Pitäisi tehdä tosi vaikeita.

Piiralle pääsivät Nipsu ja Luu sekä Lean koirat. Nipsulla oli lukko toisella puolen lannerankaa (vai oliko si-nivel, en muista) ja jonkin verran jäykkyyttä. Aukesi kyllä. Pitäisi päästä ravauttamaan vaan paljon jossain, missä ei ole jäistä :/ Luu oli tosi tokojäykkä, mutta ei mitään sen vakavampaa. Hieman myös lihastoispuoleisuutta, jota pitäisi päästä jumppaamaan. Tää oli nyt vähän turhan lähellä Seinäjoen koetta, mutta minkäs teet. Ei saatu kuitenkaan osallistumiskieltoa :)