On ollut treenailujen suhteen aika hiljainen viikko. Ja sen huomasi perjantain tokotreeneissä... Valkkuryhmäläisiä oli kaksi ja meitä neljä. Tyhjennettiin ensin taas molemmat kentät lauantain seminaaria varten ja päädyttiin treenaamaan Katin kanssa kaksin toiselle kentälle. Oli niin kylmä, että selvittiin onneksi kerrankin suht nopeasti.

Ensin tehtiin kuitenkin lyhyet paikallaolot koko ryhmän kanssa. Istumisessa Luu meni kerran maahan. Makuussa oli taas levottomuutta. Uusin juttu onkin semmoinen, että Luu pitää kyllä leuan paikallaan maassa (mikä on ollut kriteeri), mutta onnistuu silti heiluttelemaan päätään. Korvat heiluvat, päälaki kohoilee ja silmät menevät hedelmäpeliä. Olin vähän sormi suussa, että mihinkäs näistä nyt pitäisi puuttua.

Luu yritti tehdä vähän seuraamista. Kati käskytti, mutta tehtiin omiamme. Luu oli ihan toivoton, painoi ja edisti. En viitsinyt alkaa tapella, kun se selvästi oli vain niin väärässä mielentilassa.

Seisomista ja maahanmenoa ylimääräisillä käskytyksillä. Ensin pari seisomista ihan hyvin. Sitten maahanmeno, jossa ensin annoin liian "toppimaisen" käskyn ja Luu jäi seisomaan. Toisella ok. Tämän jälkeen vielä uudestaan seisominen, joka edelleen hyvin. Johonkin Katin käskyyn vähän nyki, mutta ei sen kummempaa ennakointia.

Tunnari oli vähän niinkuin listalla, mutta koska Luu oli aika levottomalla tuulella, jätin sen tekemättä ;)

Sen sijaan alettiin treenata ohjattua. Kati vein raatolelut merkin molemmin puolin, vein Luun merkille ja lähetin vasemmalle. Ohjatun merkki tulee kyllä olemaan työn ja tuskan takana... Nytkin Luu oli jo aivan koomassa, vaikka en edes lähettänyt sitä vaan vein merkille. Lelun suuntaan lähtemisessä ei ollut mitään ongelmaa. Tuota merkkiä pitää alkaa treenata jossain vaiheessa erikseen.

Lopuksi tehtiin vielä maahan-kurre-kaukoja Katin heilutellessa. Näistä ei myöskään meinannut tulla mitään, kun Luu häiriköityi liikkuroinnista ja oli muutenkin aika härö.

Sai se sitten vielä paukutella keinuakin. Nyt laitoin toisen pään pystyssä olevan pussin päälle, joka oli vähän viimeksi käyttämääni aitaa matalampi. Keinu jäi siis parikymmentä senttiä ilmaan. Hyviä 2on 2offeja teki.