Huvittavaa, että edellisessä päivityksessä on juuri palattu treeneihin - ja nyt ollaan taas tauolla. Koronaepidemia pysäytti koko harrastustoiminnankin. Ensimmäinen taukoviikko ja vähän ylikin on todellakin taukoiltu ja harrastettu vain lenkkeilyä. Ehkä tässä jossain vaiheessa innostutaan tekemään kotitreenejä ja vahvistamaan niitä kaikkia tärkeitä pieniä asioita. Toistaiseksi lepo on ollut vain rentouttavaa vaihtelua. Syyllä alkoi juoksukin ihan samaan syssyyn, kerrankin sopivasti.

Maaliskuun eka viikko touhuttiin vielä ihan täysillä. Meillä sattui olemaan ihan kaksi agilitykoulutustakin viikon aikana.

Tiistaina 3.3. Jenna oli kouluttamassa valkkuryhmää. Olikin tosi kiva treeni ja Jenna oli saanut suunniteltua normikentälle varsin tilavan ja vauhdikkaan radan. Syyn kanssa saatiin kivasti onnistumisiakin, vaikka toki harjoitusta piti pätkiä aika paljon. Irtoaminen/itsenäisyys on sille edelleen vähän vaikeampaa kuin hallinta. Yhdelle hypylle jäämistä saatiin toistaa ihan urakalla, mutta lopulta sekin alkoi toimia myös ratapätkän osana! Oli itselle hyvä muistutus, että tehtäviä pitää vaan sitkeästi yhdistää myös ratapätkään, koska siinä Syyllä nousee kierrokset heti sen verran, että kaikki on vaikeampaa. Jenna kiinnitti huomioita takaakiertoihin, ja ne pitäiskin ottaa työn alle. Sama ongelma on vaan jo Luunkin kanssa tuttu, ja koska en ole saanut sitä korjattua, motivaatio treenaamiseen ei ole kovin korkealla :D

Parhaat palat ;)

Keskiviikkona meillä oli eskaritreenit samalla kentällä. Koska esteet oli vielä paikoillaan, jatkettiin siitä, mihin viimeksi jäätiin, eli treenattiin niitä juttuja, mitä ei viimeksi ehditty. Syyn kanssa keskityttiin käytännössä pelkkiin putki-irrotuksiin. Kyllä olikin vaikeeta! Pienellä apparin avustuksella saatiin jotain edistystä aikaan. Loppuun tehtiin muutama toisto keppien avokulmaa ja päin seinää pujottelua. Verkkoavulla ja ilman vauhtia.

Torstaina oli sitten toko- ja rally-päivä. Luun kanssa treenattiin viimeistä kertaa hihnajuttuja ja keskityttiin aloituksiin ym. Syy teki normaaleja juttujaan.

Lauantaina oli sitten Luun rallyn tuplakisat Koirakoutsilla. Eka rata tuntui tosi ahtaalta ja jännitti, miten saan askeleeni osumaan sinne, kun harha-askelille ei oikein ollut tilaa :D Melkein kuitenkin onnistuin, parilla kyltillä olin kuulemma liian kaukana ja niistä pistemenetykset. Luu oli taas tosi tahmea, mutta ei mennyt ihan niin kuplaan kuin viimeksi ja teki kaiken rallylle riittävällä tasolla. (Eli ei kovin hyvin :D) Pisteitä 98 ja 2. sija. ("Hienosti tehty. Tarkkana suorituspaikan kanssa ettei ole liian kaukana!")

Toisella radalla tutustuminen tuntui jo helpommalta, ihan kuin tässä olisi jo jotain rutiinia :D Seuraaminen oli taas ihan kamalaa, mutta jotenkin tehtiin kaikki tehtävät. Tästä 100 p. ja nopein aika, eli 1. sija. ("Hieno eteentulo ja maahanmeno!")

Nyt olisi kiva mennä kokeilemaan avoimeen, että helpottaako hihnattomuus yhtään tätä hommaa, mutta ehkä sitten joskus syksyllä...? :p

87399232_10157996061429265_2837041356042

Sunnuntaina Syyn aksaviikko jatkui vielä Sannin treeneillä! Kiva rata isolla kentällä, mutta ei oltu jotenkin ihan parhaimmillamme. Syy myös selvästi väsyi lopputreenistä ja alkoi tehdä enemmän virheitä, mm. tiputti yhtä rimaa. Treeni meni siihen, että joka kohtaa piti vain helpottaa ja helpottaa. Muutama kiva juttu saatiin kyllä onnistumaankin. Keppien avokulmakin meni kerran kahden esteen vauhdilla :)

Viime viikolla käytiin enää keskiviikon eskaritreeneissä ennen kuin halli ja kaikki meni sulki. Mulla oli itselläni selkä ihan jumissa, joten keskityttiin suosiolla lyhyempiin tekniikkapätkiin, joissa mun ei tarvinnut liikkua niin paljon. Eniten aikaa käytettiin keppien jyrkkään avokulmaan. Näitä ei olla tehty oikeastaan vielä yhtään, joten aloitettiin helposta ihan ilman vauhtia. Päästiin siihen, että onnistui kahden esteen kautta, kun itse tuin vähän liikkeellä. Imu kepeille ei ollut vielä kovin hyvä, mutta eipä ollut myöskään keppien vieressä olevaan putkeen! Syy ei mennyt sinne kertaakaan. Poikkari kepeiltä putkeen lähti sujumaan huomattavasti helpommin. Aika tiukka in-in kasille onnistui kerrasta (!) ja lopuksi vahvistettiin vielä putkeen 17 irtoamista.

Rata oli Jonnan käsialaa:

Jonna110320.jpg

89852867_10158016707864265_4565197885120