Normaaliakin normaalimpi maanantai. Eli migreeni ja illalla valkkutokot.

Tehtiin alkuun paikallaolot. Vähän lyhyemmät, muuten ei mitään erikoista. Ja Luu teki ihan kiltisti kaiken. Istumisessa erehtyi vähän vilkuilemaan selän taakse toisten treeneihin.

Luu sattui taas saamaan aloitusvuoron. Hellu liikkuroi. Tehtiin ensin kehäänmeno ja muutama liikkeiden aloitus. Näissä ei mitään ongelmia. Tulipahan taas palkkailtua.

Ohjatussa yritin saada Luun kiinni puremisesta. Olosuhteet olivat otolliset, sillä oli lähdössä aika tulisilla hiilillä ja ekalla lähetyksellä meni keskikapulalle...! (Mistä tietty motkotin -> vähän lisäkierroksia koiralle ;) ) Ensin vasen, ok. Sitten oikea, sain kiinni yhdestä otteen korjaamisesta. Oikea uudestaan, ok.

Tunnari. Jatkettiin samalla kaavalla, eli rivi ja ensin oma vasemmalla. Ekan kerran meni ohi, mutta nyt korjasi kerrasta ja teki sitten hyvin. Sitten oma toinen oikealta. Ei edes meinannut napata ekaa suuhun, vaan hyvin teki! Kannatti taas jaksaa viimeksi vääntää rautalankaa.

Itseksemme tehtiin ensin vähän seuraamista. Aika ok.

Kaukoja vaihtelevalla menestyksellä. Kovin herkillä oli taas se vasen takajalka, mutta teki pari kertaa myös oikein hyvin.

Muutama hyppynouto eri variaatioina. Hyvin. Jos sulkee silmät nostossa ;)

Luoksetulon osia. Loppua, yksi stoppi, yksi stopista sivulle ja yksi stopista maahan ja sivulle.