Tänään oli taas miitinkiä kennelpiirillä, joten käytiin samalla reissulla Tallilla pikaisesti treenaamassa. Luu teki hyppelyä ja kontakteja.

Ensin 6-6-9-sarjaa okserilla. Laitoin neljät siivekkeet, joista ekat siis yhdeksän jalan päässä. Sitten vaihtelin rimoja niin, että ensin ne olivat ekoissa siivekkeissä, sitten keskimmäisissä, sitten vikoissa ja lopuksi vielä ensimmäisissä. Olisi pitänyt laittaa niitä siivekkeitä vaan vielä enemmän. Luu teki niin isoja loikkia, että meni sujuvasti kaikista yli, vaikka videoltakin tihrustaen näytti hyppäävän suunnilleen samasta kohtaa. Kyllä se ehkä aavistuksen pidemmälle venytti, kun rimat olivat taaimmissa siivekkeissä, mutta vähän tää nyt tuntui turhalta ;) Pidennetään siis, jos tehdään vielä hyppytekniikkana, tai sitten tehdään samaa radalla vaikeammalla lähestymisellä.

Sitten rakensin perussarjan kaikista seitsemästä hypystä. Uusissa siivekkeissä on semmoinen huono puoli, että riman saa vaan joko ihan alas (alle kymmeneen senttiin) tai sitten 25 senttiin :( Oon tehnyt 15 sentillä, mutta nyt mentiin sitten korkeammilla. Välit 6,5 jalkaa. Ekan lähetin paikaltaan taakse jääden, se ok. Toka putken kautta ja vähän omaa liikettä, tiputti välistä yhden riman ja oikaisi vikan välin. Seuraavalla vähemmän liikettä, ok. Sitä seuraavalla oikoi taas, mutta kaksi vikaa ok. Vauhdista lähestyminen onnistuu jo aika hyvin, mutta se mun liike...

Kontakteista ensin aalla pelkkiä alastuloja namilla. Edestä ja sivusta. Nää alkoi mennä hyvällä asenteella. (Tuittukin kävi kerran läimäyttämässä takajalat kontaktille oikein vauhdilla :D Tuitullahan on ollut vuosikaudet juoksu-aa, mutta ei se oo niin justiinsa...) Sitten muutama kerta koko aata, tulee se nyt ihan ok, mutta turhaan jarruttelee. Tein vähän liikehäiriöitäkin, persjätön, jyrkän valssin, jyrkän päällejuoksun ja hypylle ohjausta. Ei mennyt mihinkään.

Keinulle vauhdilla putken kautta, muutama vedätys ja taakse jäänti. Nää ihan ok. Taaksejäädessä kyttäsi, mutta meni kyllä sitten alas asti ja tarjosi katsetta eteen. Se on kyllä sille vaan semmoinen "temppu", fokus ei oikeasti ole eteenpäin.

Tuittu teki pari puomia ja sitten lisää sitä aan 2on 2offiin peruuttelua, kun se kerran oli niin hienoa :)