Perjantai-iltana perinteinen tokovuoro. Yhdistettiin voimamme valkkuryhmän kanssa, kun meitä oli yhteensä vain viisi.

Ensin paikallaolot. Istumisessa Luu ei pystynyt mitenkään olemaan, vaan valui monta kertaa maihin. No, aika olematonta on ollut treenaaminenkin, joten ei voi valittaa.

Makuussa oli tosi huono :( Pää heilui monta kertaa. Lopulta jäin ihan lähelle seisomaan ja vahtimaan. Maahanmeno omalla vuorolla oli ok, nousun teki ensin Katin käskystä.

Oma vuoro aloitettiin sitten paikkamakuuhäiriöillä. Pallojen perään Luu meinasi lähteä ihan kokonaan, pienemmät häiriöt kesti jotenkuten, mutta vaikeaa oli.

Maahanmeno ja seisominen liikkuroituna. Ennakoi molemmissa käskyjä, seisomisessa ihan stoppaamalla liikkurin käskystä. Mutta hyviä stoppeja teki, ei mennyt kertaakaan maahan :D Seuraamista "käskyjä" kuunnellen hinkattiin sitten jonkun verran. Annoin käskyn aika nopeasti liikkurin käskystä, joten jatkossa pitää muistaa odottaa vähän aikaa. Paitsi siellä kokeessa ;)

Ruutua pari kertaa. Kävin ensin näyttämässä, sitten lähetys ihan nauhan edestä. Molemmat hyvin. Voisi varmaan kokeilla välillä taas kauempaakin.

Lopuksi vielä yhtäaikaa muiden kanssa. Tehtiin noutoja. Metallia kierrättämällä ja tolpan takaa hakien. Ensin muutama vauhtipalkka, kehut heti kierrolta. Nää oli jo ehkä vähän parempia. Sitten pitkästä aikaa eteen asti, ja jäi ihan tuhottoman vinoon. Näytti tullessa suoristavan, mutta sitten viimeistään istuessaan heitti takapuolen sivuun. Koitin laittaa ohjuriakin, mutta ei oikein saatu onnistumaan. Pitäminen sen sijaan sujui aika hienosti. Siinä luovutusasentoa tuskaillessani laitoin Luun muutaman kerran uudestaan kiertämään ja se juoksenteli ja odotti lisäohjeita kapula suussa. Murisi ja haukkuikin kapula suussa, kun meinasi turhautua...

Tunnaria. Laitoin taas kyltit mukaan, mutta oikeastaan vain kapuloiden reunoiksi. Ekalla Luu meni heti omalle kuin olisi tiennyt, missä se on. Toisellakin toi tosi nopeasti, mutta etsi sentään. Eli ehkä se ei sitä ekaakaan ihan tuurilla nostanut...?

Lopuksi Luu sai juosta Inton ja pallojen kanssa. Lähinnä Into siis juoksi ja Luu makasi keskellä kenttää kyttäämässä. Ihanaa!