Tänään järkättiin möllitokotreenipäivä. Melkein kuusi tuntia hurahti tuomaroidessa ja koutsatessa, huh! Mutta koska Tallilla oli kokeen jälkeen vapaata, jäätiin kuitenkin Maijun kanssa vielä treenaamaan :) Liikkuroitiin toisillemme tunnarit, muuten tehtiin omilla kentillä yhtä aikaa.

Luu teki ihan ilman suunnitelmaa ja aika pienesti.

Ekana hyppynouto puisella palkatta (ok) ja siitä liikkuroituun tunnariin. Oli tosi levoton, härkki ja lopulta nosti väärän...! Puhuttelun ja hetken makoilun jälkeen uusinta, sitten ok.

Tehtiin tunnari vielä pari kertaa uudestaan muiden liikkeiden välissä. Nää olivat myös ok, joskin joka kerta kävi kaikki kapulat läpi ennen oman nostamista. Mutta näillä mennään, tehdään nyt vaan näitä tavistunnareita, että pysyy pakka jossain kasassa.

Metallijuttuja hypyn kanssa. Nostoa vauhtipalkalla ja palautusta hypyn taakse jätettynä. Ihan kivasti taas. Kerran kapula vieri ihan aan alastuloon kiinni. Luu piti kiivetä alastulolle, että sai otettua kapulan oikein :) Ei kuitenkaan lähtenyt ylikiertämäänkään, vaikka joutui tekemään tarkemmin, hyvä!

Kaukoista kisamainen sarja (ilman palkkaa ja tunnariin taas). Seiso-istussa vähän eteen ja vinoon... Mutta ainakin eka seisominen nyt ok.

Muutama pätkä seuraamista. Vasemmalle käännöksiä ja juoksusta hitaaseen siirtymiä. Jälkimmäinen muuten harvoin onnistuu ekalla yrityksellä, tulee tosi helposti vempulointia.

Muutama luoksetulon loppu tehtiin jossain välissä.

Luun jutut taisi olla siinä...? Asenne oli hyvä ja tuntui kivalta.

Tuittu teki metallinoutoa, kaukoja ja luoksetuloa. Kaikissa jotain nollaavia virheitä. Lisäksi se joi Maijun koirien (namitetun) veden ja pölli Maijun treenikassissa pätkän jotain lihatikkua. Meni vaan mua karkuun sitä jäystäessään. Sitten se yritti vielä tunkea Ellin treeniin, kun Elliä palkattiin. Kuriton mummu. Tai eipä se koskaan ole oikein kurissa ollut... Vaikka ois yritetty pitääkin :D