Maanantaina meillä oli taas Katjan kerta tokovalkussa ja Luu pääsi treenaamaan reilun viikon tauon jälkeen. Selän takia en uskaltanut tehdä mitään rankkaa ja tauon takia en liian kisamaista, mutta ihan hyvät treenit saatiin aikaiseksi.

Tehtiin ensin yksi setti kaukoja. Ekassa seiso-istussa siirsi taas toista takajalkaa, mutta muuten hyvin ja kivalla asenteella.

Tunnarissa tehtiin sellaista jujua, että kapulat oli kahdessa peräkkäisessä muodostelmassa, oma siellä taaemmassa. Meinasi jäädä ekaan jumiin ja oli tosi lähellä nappaista yhtä väärää. Hoksasi sitten laajentaa etsintää, löysi oman ja palauttikin hyvin.

Väliin toinen setti kaukoja, menin kauemmaksi. Taas yksi tekniikkamoka m-s-i-vaihdossa, kun seisominen oli niin pitkä. Asenne pysyi kivana näissäkin.

Ja samanlaista tunnaria uudestaan. Nyt vaihtoi nopeasti taaempaan asetelmaan ja bongasi omankin. Palautuksessa taas yksi otteenkorjaus, ja kun muistutin pidosta, niin vauhti hidastui heti. Tehtiin toinen vielä samaan kohtaan niin, että oma olikin siinä ekassa rivissä. Ei mennyt hämyyn, vaan löysi ihan hyvin.

Katsottiin vielä zetan seuruuta. Siihen kokeiltiin käsikosketusta liikkeessä, että saataisiin jähmyksi menevä koira vähän aktivoitumaan. Täytyy testailla tätä, ainakin nyt vaikutti ihan hyvältä.

Lopuksi Luu sai lelunkin ja oli kyllä taas niin onnellisen näköinen koira! Vihdoinkin sai tehdä jotain!