Viime viikon treenit aloitettiin vasta keskiviikkona eskariaksoilla. Treenattiin Annikan kahta lyhyttä ratapätkää, joissa oli mm. putkesta irtoamista ja pimeää putkikulmaa. Syy oli taas aika kiva, jo toista viikkotreeniä putkeen! Pimeä putkikulma oli vaikein. Ilman vauhtia meni hyvin, mutta radan osana jäi mun liikkeeseen kiinni ja piti ohjata ihan kunnolla (myös kädellä!). Kerran jäi myös putkijarrussa putken suulle huutamaan. Putkilukitukset on siis edelleen treenilistalla...

Mutta nyt oli kolmas treeni putkeen, jossa tehtiin samantapainen in-in. Ja nyt se onnistui ekaa kertaa ihan heti kerrasta! Oisko vihdoin jotain yleistymistä havaittavissa...? :D Poikkarinkin Syy luki kivasti, mutta treenattiin se suosiolla radasta erillisenä, kun ei olla tuollaiseen kohtaan juuri tehty.

83632941_10157885675429265_8059283320925

Torstaina taas jo aika perinteiseksi tullut setti. Ennen tokoja Syylle vähän aksajuttuja. Puomilla käännöksiä ja suoria. Käänsin maton toisinpäin, pysyy niinkin hyvin paikallaan, eikä ole ainakaan liukas. Suorat pelkällä alastulolla osuu tosi hyvin, joten meillä on edes tämä varma valinta, johon palata vaikeissa treeneissä. Keinua ja keppejä tehtiin kans, kepeillä avokulmia.

Tokovuorolla Luukin ehti tehdä rallya, kun aksaa just treenanneet nuorisolaiset veti henkeä. Syy teki ainakin seuruujuttuja ja jääviä. Pitkästä aikaa kerrattiin istumista ja seisomistakin. Apuja ne vielä tarvii, mutta aika hyvin osasi pysyä, vaikka kävelin taakse. Ihan uutena juttuna kokeiltiin z-tyylistä mukaanottoa seuruuseen, eikä Syyllä mennyt yhtään pasmat sekaisin! :o

Lauantaina treenattiin Katin ja poikien kanssa. Oltiin ensin vitosella tokoilemassa ja Syyllä oli taas ääni tosi herkässä. Tajusin siinä sitten, että se taitaa olla aina tuolla kentällä huonompi kuin ykkösellä! Jatkossa siis yritän varailla ot-vuoroja vitoselta ja katsoa, saadaanko tilannetta muutettua. Kaikenlaista silti puuhailtiin ja saatiin juttuja onnistumaankin.

Luun kanssa tehtiin vaan nopea rallytreeni aksakentällä hypyllä. Nyt onnistui ihan hyvin muutamalla juoksuaskeleella. Oikea puoli ei ihan vielä sujunut ja koko homma alkoi mennä Luulla muutenkin vähän tunteisiin. Ihme nyhräystä AGILITYtreeneissä :D

Syyn kanssa tehtiin puomia Kati namikoneen käyttäjänä. Pääsin siis treenaamaan taakse jäämistä ja pari reilumpaa vedätystäkin. Syy osui kaikki toistot mattoon! Pientä vaihtelua oli, mutta huonoimmatkin kuitenkin maton yläreunaan.

Sitten muutaman esteen pätkää, jossa oli ensin aa ja sitten keinu. Keinu hajosi! :o Syy alkoi yhtäkkiä pysähtyä liian aikaisin. Tehtiin tätä vähän erikseen, mutta ei jääty nyt hinkkaamaan enempää, vaan päätin katsoa, onko yhtäkkinen ongelma vielä seuraavissa treeneissä. Aalla teki yhden lennokkaan alastulon, mutta muut ok.

Toisella kierroksella vielä muutamat keppialoitukset avokulmaan. Nää oli jo aika hyviä, onnistui esteen kauttakin.