Tiistaina oli taas välivuoro valkkuageista ja pidettiinkin ihan totaalinen lepopäivä.

Keskiviikkona keskityttiin agilityyn. Syyn kanssa tehtiin ensin vaan muutama tokojuttu. Kaukoissa asentojen kestoa (ja katsekontaktia namikäsikontaktin sijaan), tunnarin pitoa ja nostelua, luoksetulon jättöä namiavuilla ja seuraamista.

Luu teki ihan vähän rallyjuttuja lämpäksi ja sitten muutaman jutun valkun radasta. Hypyn takaakierto putkiansalla oli aika haastava, mutta onnistui muutaman kerran! :D Kisatilanteessa olisin kyllä vääntänyt valssin ja kierrättänyt helpomman kautta. Tekisin niin tämän treeninkin jälkeen ;) Kepeillemenossa Luu sai sentään loistaa. Tehtiin putki-kepit -kohtaa molemmin puolin, eikä se siellä mua tarvinnut...

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Myös Syyn kanssa tehtiin ihan erikseen hypyn 11 takaakiertoa putken puolelta. Se sujui heti, kun sai mielentilan kohdilleen, joten ei ihan heti. Ajatuksen kanssa osasi kyllä ihan kaukaakin. Kepeillä treenattiin itsenäisesti loppuun menemistä, ja sehän Syyltä sujuu huomattavasti alkuun pääsemistä helpommin. Sitten tehtiin pätkää 25-31. Ensin erikseen loppusuoraa, jossa putki osoittautui vaikeaksi. Palkkasin kerran myös 26 in-inin, jonka teki tässä aika hyvin. Sitten menikin koko pätkä ihan tosi helpon tuntuisesti :)

Torstaina olin siirtänyt koulutusvuoron jo aamupäivälle, että ehdittiin vielä itsenäisyyspäivän rientoihin. Puolen tunnin aksavuoron ehdin napata ennen koulutusta ja tehtiin Syyn kanssa puomia, joka eilen jäi väliin. Vähän kerrattiin myös sitä takaakiertoa, kun samalla radalla oltiin. Keinua tehtiin vauhdin kanssa esteeltä 16. Tässä oli vaikeuksia irrota putkeen (!) ja pysyä keinulla namikoneen äänimerkkiin asti. Puomit sujui taas hyvin! Sain lisättyä vähän liikettä.

Perjantaina sitten perinteisempi aamupäivävuoro. Paitsi Luukin sai tehdä ihan tokoa-tokoa! Syylle kaukojen kestoa, ruudun paikkaa ja odotusta, seuraamista, kiertoa, tunnarin nostelua ja luoksarin jättöä. Kiertoa testattiin Sirken vinkistä lisähaasteella, eli laitoin kapuloita tolpan ympärille. Ensin menikin pasmat sekaisin ja Syy vaan nouti. Eikä sitä voinut moittiakaan, kun niin pätevästi piti ja tuli perusasentoon :) Helpotettuna hoksasi lopulta kiertää ja sitten tuli monta onnistumista. Hyvin pääsi siis ainakin haasteista yli. Tunnaria nostaa jo ihan hyvin, mutta korjaa vielä otteen, jos on pidempi välimatka tai kapula on lähempänä vääriä niin, että joutuu yhtään etsimään. Mutta tämä edistyy nyt mukavasti ja Syyllä on kivaa. Luoksarin jättö on ollut parissa treenissä tosi hyvä maahan jätetyillä nameilla. Nyt vilkuili niitä vähän enemmän, joten katsotaan...

Luu treenasi luoksetulon loppuja läheltä ja täydestä matkasta. Jonkun jäi taas vajaaksi. Kaukoja tehtiin pitkällä matkalla, väliin jotain temppuja. Oikein hyvä asenne. Ruutua nyt ihan kisamatkalta, eka lelulle ja sitten ruutuun ilman pysäytystä. Meni ihan hyvään paikkaan. Ohjatun palautuksia lähelle jättäen ja merkiltä lähettäen pysäytyksellä. Näissä tuli ihan hyvin sivulle.

Syy teki vielä pelkkää puomia. Jyrkkiä käännöksiä ja suoraa, jossa siirsin palkkaa hypyn taakse. Pari myös niin, että palkkasin itse hypyn jälkeen. Ihan pari virhettä, joten pääsääntöisesti tosi hyvin, vaikka tuli taas lisää liikettä ja kaikkea. Namikoneen kanssa kesti mun kiihdyttelyäkin.