Kotona ollaan taas, koko porukka. Takana kiva reissu. Työmatkaosuudella näin monta bortsua, joten niiden rapsuttelu toi liennytystä koti-ikävään :) Koirat olivat pärjänneet hoidossa ihan hyvin. Luulla nyt oli luonnollisesti jonkun verran virtaa, mutta ei se ollut aiheuttanut mitään katastrofia. Oli kuulemma kiltti.

Tänään on vielä väsyttänyt aika lailla. Seitsemän tunnin aikaerosta nyt ei ihan mahdotonta jet lagia tule, mutta univelkaa ehti kertyä reissun aikana ja paluumatkalla, kun yksi yö jäi melkein välistä.

Tänään oli pakko kuitenkin päästä treenaamaan, joten käytiin tuossa pikkukentällä fiilistelemässä, että mitäs tämä toko nyt olikaan. Hyvin se muistui mieleen, vaikka viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus.

Aloitettiin kaukoilla takapalkan kanssa. Tein pääosin viidestätoista metristä, sekä yksittäisiä vaihtoja että eri pituisia sarjoja. Istu-seisoa jumitti pari kertaa, muuten teki hyvällä asenteella. Vähän pompsautteli takajalkoja (S-M, S-I) ja välillä peruutti (S-I), joten teknisesti ei ihan huippua. Mutta nyt katson sitä vähän läpi sormien. Palkkaan vain hyvät, mutta en juuri puutu huonoihin.

Ehdin jo tunnissa unohtaa järjestyksen, mutta seuraava taisi olla idari... Merkkejä ei ollut, mutta muuten tein kisamaisena kokonaisuutena ilman viimeistä seuruuta. Järjestys M-I-S. Istussa päänkääntöapu. Kaikki asennot oikein :) Seuraaminen oli kamalaa. Sitten vielä yksittäisiä jääviä. Nyt mokasi seisomisen parikin kertaa, kun meni istumaan, ja istumisen kerran, kun jäi seisomaan...!

Metallia. Ensin pitoa ja kiertämistä. Sitten nostoa maasta ja kiertämistä. Sitten noutoa. Ei mitään katastrofaalista, vain kaarrottamista kapulalle ja kalistelua noston jälkeen.

Ohjattua. Vein kapulat itse. Reunimmaiset olivat noin puolessa syvyydessä. Eka merkki hyvin!!! Siitä kunnon palkka. Toki voisi mennä lujempaa ja vielä suorempaan, mutta ei kytännyt kapuloita ja meni ihan hyvällä asenteella. Tokalla merkki ja oikean haku, hyvin. Kolmannella merkki, nami ja vasemman haku. Lähti oikealle!!! Eka kerta ikinä, kun lähti väärään suuntaan. Olin heittänyt oikean kapulan takaisin paikalleen, joten jäi siihen kiinni. Sain stopattua, otti vielä kapulan suuhun, mutta sain irrottamaan. Ohjasin takaisin merkille ja siitä vasemman hakuun, onnistui. Heitin taas vasemman takaisin, sitten merkki ja oikean haku. Hyvin. Ja oikea heittäen takaisin, merkki ja vasemman haku. Nyt hyvin.

Lopuksi seuraamista. Aika lyhyitä pätkiä. Jonkun verran valui eteen ja painoi, mutta pitkä tauko huomioiden yllättävän siistiä.

Lopuksi heiteltiin vielä monta kertaa uutta verkkopalloa :) Luu sai vähän tuliaisia Kanadanmaalta ;) (Sai Tuittukin!)