Tiistaina rauniokoirailtiin taas. Tällä kertaa alueena oli takakasa, johon laitettiin Tuitulle kaksi ukkoa. Ensimmäisellä kiintorullailmaisu ja toisella suora palkka.

Lähdin telineiden nurkalta kulkemaan pitkin aidanviertä. Eka ukko oli nurkan häkkipiilossa, jonka Tuittu bongasikin ihan näpsäkästi. Ilmaisu oli taas vaikeaa, mutta jossain vaiheessa Tuittu sai rullan suuhunsa. Mulle jäi epäselväksi, auttoiko mm häkin raosta vai ei. Tuittu lähti kuitenkin rullan kanssa väärään suuntaan ja jäi nuuskimaan toista piiloa. Rulla tippui matkan varrelle. Lähetin uudestaan, minkä Tuittu onneksi sekoilusta huolimatta kesti ja pienoisten hankaluuksien jälkeen ilmaisi uudelleen. Tällä kertaa sain rullan perille asti. Näitä pitää nyt vaan treenata!

Toinen ukko oli keskiröykkiöllä, tarkempaa sijaintia en itse tiennyt. Jatkoimme aidanviertä ja Tuittu sai hajun jo menomatkalla koppia kohti. Se pyöri hetken aika lähelläkin piiloa, mutta kun homma ei selkeästi edennyt, jatkoin matkaa kopille, josta käännyimme tietä pitkin takaisin. Tältä puolelta löytyi sitten reitti aika hankalaan piiloon. Siitä siis suora palkka.